30 / 04 / 2024

TÜGEM toplantı

TÜGEM toplantı

TÜGEM ticari network lansmanı yapıldı. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Gayrimenkul dünyası TÜGEM’de buluşuyor!

Gayrimenkul profesyonelleri, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) çatısı altında bir araya geliyor.

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Türkiye'nin çiğ sütte geçtiğimiz günlerde aldığı kararla uyguladığı politika Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nü süt satışından ciddi anlamda zarar ettiriyor. TİGEM'in yüksek tonajlı kaliteli sütü Türkiye'nin önde gelen bir süt firmasına 9 liradan satıldığı tespit edildi.

Ve Hyundai IONIQ 5 Türkiye’de satışa sunuldu! İşte 17 Eylül 2022 satış fiyatı

Elektrikli IONIQ 5’in tanıtım toplantısı İstanbul’da yapıldı. Tamamen elektrikli IONIQ 5 modeli, Türkiye’de sadece Progressive donanım seviyesinde tam 1 milyon 970 bin liraya satışa çıktı.

TÜGEM'den yabancılara özel konut ilanlarına tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan yabancılara özel konut ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

TÜGEM Mülk Listeleme Servisi görücüye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, Mülk Listeleme Servisi'ni görücüye çıkardı...

TÜGEM 400 emlak profesyonelini bir araya getiriyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 22 Şubat 2022 tarihinde 5. buluşmasını gerçekleştirecek.

TÜGEM, Nar Global’in küresel ortağı oldu!

Emlak sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşu olarak bilinen TÜGEM uluslararası bir başarıya imza attı.

Gayrimenkul profesyonelleri TÜGEM'de buluştu!

TÜGEM ticari network lansmanı yapıldı. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Gayrimenkul dünyası TÜGEM’de buluşuyor!

Gayrimenkul profesyonelleri, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) çatısı altında bir araya geliyor.

Türkiye'de her sene 750 bin konuta ihtiyaç var!

MÜSİAD’ın 2021-2023 dönemi Yönetim Kurulu’nun tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Mahmut Asmalı, ülkede her sene 750 bin konut yapılması gerektiğini dile getirdi.

TÜGEM toplantı Haberi

TÜGEM toplantı

Türkiye genelinde faaliyette bulunan Ticari Gayrimenkul Profesyonelleri TÜGEM çatısı altında toplandı. Üç yüzü geçen TÜGEM üyesi ticari gayrimenkul profesyonelini buluşturan lansman 16 Aralık Perşembe günü Şişli Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana sponsorluğunu Endeksa’nın, destek sponsorluğunu ise Hepsiemlak ve Selfprof’un üstlendiği büyük buluşmada pek çok ünlü isim de konuşmacı olarak bulundu. 

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve 2020 Türkiye’nin En Başarılı CEO su ödülü sahibi Sn. Ayhan Yavrucu, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Yönetim Kurulu Başkanvekili Sn. İbrahim Cihan Kurtulan, Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Sn. Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Sn. Hasan Rahvalı bu büyük buluşmada konuşmacı şeklinde bulundu. 

Açılış konuşmasında TÜGEM Ticari hakkında...