07 / 05 / 2024

TÜGVA binası

TÜGVA binası

Türkiye’de gönüllü gençlerin kurduğu Türkiye Gençlik Vakfı'nın genel merkez binasının yapımı tamamlandı. Pazar günü açılacak binanın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Ziraat GYO'nun 4 gayrimenkulünün 2023 yıl sonu değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Tünel Binası, Fethiye Projesi, Cağaloğlu Binası, Taksim Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte detaylar...

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

Ziraat GYO'nun Tünel binasının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, Tünel Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Ziraat GYO Tünel Binası'nın değeri ne kadar oldu?

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

TÜGVA'da kira tartışması!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Tunceli’de sivil toplum kuruluşları ve halkın, dinci yapıların örgütlenmesine karşı giriştiği mücadele üzerine Tunceli Temsilciliği tabelasını indirmişti. Dersim Araştırmaları Merkezi’nin (DAM), vakıfa bu kuruluşlar için kira bedelinin alınıp alınmadığını sordu.

İBB'de plan değişikliği krizi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüp’teki TÜGVA Genel Merkezi için yapılan plan değişikliğine ilişkin AKP-MHP grubunun çoğunlukta olduğu İBB Meclisi tarafından alınan kararı veto etti. Meclis veto kararına direndi. 

İBB Meclisi'nde TÜGVA planları tartışması! 

TÜGVA için yapılan plan değişiklikleri İBB Meclisi’nde tartışmalara neden oldu. 

İBB’nin TÜGVA’dan geri aldığı yurtta kira krizi!

Ekrem İmamoğlu'nun protokollerini iptal ettiği vakıflardan TÜGVA'ya verilen Maslak'taki yurt binasının İstanbul Üniversitesi'ne (İÜ) tahsis edilmesi gündeme geldi. İBB'nin kiracısı olduğu binanın kira sözleşmesi mülk sahibi tarafından feshedilince tahsis yapılamadı.

TÜGVA'dan Ayasofya'nın ibadete açılması için imza kampanyası!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi amacıyla sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattı.

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

TÜGVA binası Haberi

TÜGVA binası

340 bini aşkın kayıtlı üyesi, 81 il temsilciliği, 404 ilçe temsilciliği ve 58 Yuükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu ile Türkiye’nin en büyük gençlik yapılanması Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜKVA) yeni genel merkez binasının yapımı tamamlandı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, merkez binasının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pazar günü yapılacak. 

TÜGVA’nın yönetim yeri olan yeni genel merkez binasının içerisinde çalışma ofisleri, spor kompleksi, toplantı odaları, derslikler ve sinema salonu bulunuyor. Merkezde ayrıca tüm öğrencilerin kullanımına açık TÜGVA Kıraathanesi de yer alıyor.

Tüm gençlere eşit fırsatlar sunan TÜGVA’da çalışmalar hız kesmeden devam...