12 / 05 / 2024

tükiyede inşaatçılar futbolu mu yönetiyor

tükiyede inşaatçılar futbolu mu yönetiyor

Kariyer Hukuk Derneği tarafından düzenlenen spor hukuku konferansında Beşiktaş’ın eski yıldızı Oktay Derelioğlu, " Türkiye’de inşaatçılar futbolu yönetiyor." dedi.

Türk inşaatçıları 135 ülkede 492.6 milyar dolarlık projeye imza attı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Türk inşaat firmalarının bugüne kadar 135 ülkede 492,6 milyar dolar değerinde proje üstlendiğini açıkladı.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Çekya'da Türk inşaat sektörüne fırsat var!

Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nca (DEİK) düzenlenen "Türkiye-Çekya İş Birliği Fırsatları" webinarında açıklamalarda bulundu. Bağış, "Türk yatırımcılar dışında, Türk inşaat şirketleri de bize nasıl mükemmel yollar inşa edilebileceğini göstermeli" dedi.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Kop Tüneli inşaatının toplam maliyeti ne kadar?

Kop Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pirinkayalar Tüneli inşaatının maliyeti TBMM gündeminde!

Pirinkayalar Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk inşaat sektörünün dünyanın her yerinde imzası var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada, "Türk inşaat şirketlerinin Şili'den Rusya'ya, Orta Asya'dan Afrika'ya kadar dünyanın her yerinde, yüzlerce büyük projede imzası var." diye konuştu.

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

Türk inşaat firmaları Ukrayna'da 5,9 milyar dolarlık proje gerçekleştirdi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yaptığı açıklamada "Türk inşaat firmaları bugüne kadar Ukrayna'da 5,9 milyar dolarlık proje gerçekleştirmiştir" dedi.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Türk inşaatçılar yurt dışında 9 bin 700 proje yaptı!

Yurt dışında 123 ülkede 9 bin 700 proje hayata geçiren Türk inşaat sektörü, konut üretimiyle başladığı üretim yolculuğunda metro, enerji santrali, havalimanı gibi büyük ölçekli projelerle gücünü pekiştiriyor...

Türk inşaat sektörü, dünyayı yeniden inşa ediyor!

1950’li yıllara kadar çiviyi bile yurt dışından ithal eden Türk inşaat sektörü, bugün dünyanın farklı coğrafyalarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiriyor. Sektör, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi..

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

tükiyede inşaatçılar futbolu mu yönetiyor Haberi

tükiyede inşaatçılar futbolu mu yönetiyor

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören konferansta bir çok gazeteci, spor hukukçusu ve futbol adamı katıldı. Hürriyet Gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar’ın da katıldığı konferansta soruları yanıtlayan Beşiktaş’ın eski yıldızı Oktay Derelioğlu, çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğunu belirtti ve Beşiktaş’a teknik direktör olmak istediğini söyledi.


Derelioğlu, “Beşiktaş’ın alt yapısı için farklı fikirler içeren bir proje verdim ama kabul edilmedi. Türkiye’de inşaatçılar futbolu yönetiyor. Futbolun içinden gelenler olmadığı için bir çok sorun oluyor dedi. Derelioğlu Etoo bitmiş sözüne gönderme yapılan espriler üzerine de Etoo meğerse bitmemiş. Hala iyi oynuyor. Umarım bu performansını sürdürür dedi.


Konferansın bir diğer renkli konuğu da Volkan Demirel’in menajeri Erdinç Şehit’ti. Şehit, Volkan’ın evladı gibi olduğunu ve menajerliğini değil yaşam koçluğunu yaptığını söyleyerek, "Günde 5 kez beni arar. En son uyumadan...