02 / 05 / 2024

Tülin Karabük

Tülin Karabük

Arçelik, Altınokta Körler Derneği ile ‘Engelsiz Ürünler’ projesi başlattı. Ev aletleri cep telefonuyla yönetilip, özel işaretlemeler, sesli ikazlar sayesinde engellilerin hayatı kolaylaşacak.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

6 soruda TOKİ Karabük Sosyal Konut Projesi 2022! Karabük ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ 2022 Karabük'te kaç konut inşa edecek? İşte TOKİ 2022 Karabük Sosyal Konut projesi detayları...

13 Haziran demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir ne kadar? Demir fiyatları ne olacak?

İnşaatın  en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir kaç lira? İşte 13 Haziran 2022 demir fiyatları...

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

Karabük Merkez için kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük Eflani için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Eflani ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Karabük Eflani için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bolu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ve Karabük illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tülin Karabük Haberi

Tülin Karabük

Arçelik A.Ş., görme engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak yeni çözüm ve uygulamaları hayata geçiriyor. Arçelik A.Ş. ve Altınokta Körler Derneği’nin bir araya gelerek geliştirdiği ‘Engelsiz Ürünler’ projesi ile görme engelliler artık ev aletlerini kimseye ihtiyaç duymaksızın daha rahat bir şekilde kullanabilecek. Görme engelli tüketiciler için ilk aşamada, iki ayrı alanda çözüm ve uygulamalar geliştirildi. Akıllı cihazlar üzerinden kontrol edilebilen ev aletleri tüketiciler için daha rahat kullanım sağlıyor. Beyaz eşyaları kontrol eden HomeWhiz ve TV için geliştirilen akıllı kumanda uygulaması, görme engelli tüketicilerin hayatında yeni bir sayfa açıyor. Bununla birlikte ürünlerde; özel işaretlemeler, sesli ikazlar, Braille alfabeli kullanma panoları ve sesli kullanım kitapçıklarıyla çözümler sunuluyor. 


HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİRLİK  


Arçelik A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük, “Her alanda toplumun ihtiyaçlarına duyarlı...