21 / 05 / 2024

tüm materyalları geri dönüştürülebilir kapı

tüm materyalları geri dönüştürülebilir kapı

Pakpen Kalite ve Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, “Yaptığımız yeni yatırımla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladık. Bu sayede Türkiye’de ilk defa, geri dönüştürülebilir plastikten kapı ürettik” dedi.

Çiftçilere ücretsiz dağıtım başladı! 15 ayrı başvuru merkezi oluşturuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kemerburgaz’daki İSTAÇ Katı Atık Merkezi’nde, atıkların geri dönüşümüyle ısıtılan seralarda ürettiği fideleri, İstanbullu çiftçilere ücretsiz dağıtıyor. Dağıtım için 15 ilçe ve 166 mahallede başvuru noktası kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? İşte tüm detaylar!

Gayrimenkul fiyatları, fahiş oranda arttı. Tüketicinin kiralık veya satılık konut sahip olması artık hayal oldu! Peki, fiyatlar neden yükseliyor? fiyatlarda geri dönüş bekleniyor mu? İşte tüm detaylar...

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Yabancılara tahsis edilen tarım arazileri geri alınacak!

Türkiye’de yatırım yapacak yabancılara tahsis edilen tarım arazilerinin geri alınması amaçlanıyor. Verilen üç yıllık süreye rağmen vaat edilen yatırımları yapmayan yabancılardan tahsisinin geri alınması planlıyor.

Faizlerin geri gelmesine tüm ekonomik aktörler katkı vermeli!

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, "Ekonominin çarklarının daha rahat dönmesi için faiz oranlarının geri gelmesine, finansman maliyetlerinin düşürülmesine tüm ekonomik aktörlerin katkı vermesi, destek olması gerekir" dedi...

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Bütün tarafından kuruldu.

İstanbul'da ev yatırımında geri dönüş süresi uzadı!

İstanbul'da gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri uzadı. Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'da ortalama geri dönüş sürelerinin 22 yıl olduğunu ifade etti.

Avrasya Tüneli'nde geri sayım başladı!

20 Aralık’ta açılacak olan Asya ile Avrupa kıtalarını deniz tabanının altından karayolu tüneliyle bağlayacak Avrasya Tüneli’nde geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programında bir değişiklik olmazsa 8 Ekim Cuma günü tünelden ilk geçişi yapacak.

Kamulaştırmada malikin geri alma hakkı var mı?

Kamu yararı için hükumet tarafından ya da kamu kurumları tarafından özel mülkiyetlere el konulmasına kamulaştırma deniyor. Peki, kamulaştırma nasıl yapılır? Kamulaştırmada malikin geri alma hakkı var mı?

Büyük Ağaoğlu Kampanyası tüm detayları!

Büyük Ağaoğlu Kampanyası tüm detayları şu şekilde: konut sahibi olmak isteyenler konut tutarının yüzde 50'sini peşinat olarak veriyor. Geri kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle firma bünyesinde taksitlendiriliyor...

Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında geri sayım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “ Çevre BENim ” sloganıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu. Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında geri sayım başladı.

Praktiker, Türkiye’ye geri dönüyor!

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

Japon Yeni ile konut kredisi alan vatandaş mahkeme kararı ile tüm masrafları geri aldı!

İzmir’ de, ev alırken Japon Yeni olarak çektiği krediyi yapılandıran Erhan Senger, kendisinden masraf adı altında yapılan tüm kesintilerin iadesi için başlattığı hukuk mücadelesini kazandı...

tüm materyalları geri dönüştürülebilir kapı Haberi

tüm materyalları geri dönüştürülebilir kapı

Pakpen Ar-Ge ve Kalite Müdürü Serhat Çiftçi, yaptıkları Ar-Ge çalışmaları neticesinde, kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını, bu sayede Türkiye’de ilk defa, tüm materyalleri geri dönüştürülebilir plastikten oluşan kapı ürettiklerini söyledi. Kapı üretiminde yaygın olarak kullanılan kağıt dolgu ve ahşap parçaları geri dönüştürülebilir plastikten üretmeye başladıklarını kaydeden Çiftçi, yeni ürünleriyle, Pakpen’in çevre duyarlılığı doğrultusunda ormanların korunmasına katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.


Pakpen olarak, İSO 500 Listesi’nde 203’üncü sırada yer aldıklarını hatırlatan Çiftçi, bu başarıda, şirket olarak Ar-Ge’ye, kaliteye ve yeni ürüne verdikleri önemin payının büyük olduğunu söyledi. Çiftçi, özellikle son iki yıl içinde gerçekleştirdikleri en büyük yeniliklerden birinin, Pakboard markasıyla piyasaya sundukları polistren ısı yalıtım levhaları olduğunu kaydetti. Buna göre, yaptıkları Ar-Ge çalışması ile Türkiye’de ilk...