16 / 05 / 2024

Tümer Concept örnek dairesi

Tümer Concept örnek dairesi

Tümer İnşaat Genel Koordinatör M. Dinçer Tümer, kaliteyi standart olarak görüyor. Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

İzmir'in kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacaktı: 4.5 yılda sadece 930 konut teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçim öncesi İzmir'de 33 bin konutu dönüştüreceğini vaat etmişti. Ancak geçen 4,5 yılda bunun sadece 930 adedini teslim edebildi.

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Murat Kurum: Dereli'de örnek dönüşüm projesi gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki selden etkilenen Dereli ilçesinde yapılacak yapılara ilişkin, "Tüm bu inşa çalışmalarını bir yıl içerisinde tamamlayıp tüm Türkiye'ye örnek olacak bir dönüşüm projesini gerçekleştireceğiz" dedi...

Türkiye'nin yıldızı parladı: Öncelikli tercih konut almak!

Türkiye’nin koronavirüsle mücadeledeki başarısı, yabancıları Türk pasaportu ister duruma getirdi. Dünya Sağlık Örgütü, uluslararası kuruluşlar ile ünlü yatırımcıların Türkiye’yi örnek ülke olarak göstermesi, yabancıların ülkemizde yaşamaya dair taleplerini de artırdı.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Türk müteahhitler Afrika pazarına açılacak!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı kapılarını açtı. Fuarda konuşan MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer, Türk müteahhitlerinin Afrika pazarına açılacağını açıkladı.

Türkiye'ye örnek model Kabalı Meyve Bahçesi!

Türkiye'de tarım sektörünün en önemli sorunlarından tarım arazilerinin aile bireyleri arasında bölünmesi nedeniyle sürekli küçülmesi oluyor. Bu soruna karşılık uygulanması gereken model ise Kabalı Meyve Bahçesi olarak belirtiliyor...

Bitez Yalıları örnek dairesi tanıtıldı!

Bodrum'da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde örnek dairesi tanıtıldı. Projenin örnek dairesi ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor...

Menderes Türel: Hizmetlerimiz Türkiye’ye örnek oldu!

10 yıl boyunca alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora önemli hizmet ve projelere imza atan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Hizmetlerimiz Türkiye’ye örnek oldu” dedi. 

Tümer Concept örnek dairesi Haberi

Tümer Concept örnek dairesi

Tümer İnşaat Genel Koordinatör M. Dinçer Tümer, "Yeşil ve maviyi bir araya getirdiğimiz bu çok özel projede çocuklarınız güvenle ve yüksek yaşam standartlarında, huzurlu bir ortamda büyüyecek. Güvenliği ve konforu içerisinde barındırdığı yüksek standartlarla sunan, insana değerini hissettiren bu projenin sakini olmaya bekliyoruz" dedi. 




Konforlu bir yaşam 

Mavi bulvardaki 4+1 projede açık yüzme havuzlu, kapalı otopark, bay-bayan sauna, tuz odası, hobi odası, kapalı spor salonu, çocuk oyun alanı ve daha birçok sosyal alanları olan Tümer Concept konforlu yaşamın ayrıcalıklarını sunuyor. Ayrıca ankastre set, modern tasarımlı mutfak dolapları, her odada klima, merkezi uydu, merkezi su arıtma ısınma bulunan bitimine yaklaşıldı.



Milliyet...