01 / 05 / 2024

tuna kaya

tuna kaya

Doların Türk Lirası karşısındaki akıbeti son derece panik yaratırken, bir dolar öngörüsü de ünlü ekonomist Tuna Kaya’dan geldi. Kaya, doların 30 liraları bulacağını söylerken, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Dolardaki ateşi düşürmek için Merkez Bankası’nın yeni formülü ortaya çıktı! Perde arkasını Tuna Kaya açıkladı

Dolar yükselişini sürdürürken ekonomist Tuna Kaya’dan Merkez Bankası ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. 

Altın fırladı, uzmanlardan flaş yatırım tavsiyesi geldi!

Gram altın 989 TL’ye kadar yükselirken, uzman isimler Tuna Kaya ve Devrim Akyıl’dan gidişata ilişkin dikkat çeken değerlendirmeler geldi.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya kritik tarihi açıkladı! İşte doları düşürecek tek seçenek

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, doların 16 seviyelerinde çok tehlikeli olacağını vurgulayarak, düşürecek tek seçeneği açıkladı. İşte detaylar...

Yüksekten altın aldım ne yapacağım diyenlere ünlü ekonomist Tuna Kaya altın için yıl sonu tahminini açıkladı

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, yılın son günlerini gördü. Zarar fiyatına altın alanlar ne yapmalı? Tuna Kaya açıkladı. İşte detaylar…

Borsada bireysel yatırımcının kaybetmesinin suçlusu kim?

Borsa İstanbul’daki dalgalı seyir devam ederken, küçük yatırımcı sayısı da azalıyor. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kayıpta olan bireysel yatırımcının bu durumundan vicdansız olarak nitelendirdiği “fenomenleri” sorumlu tuttu.

O tarihe dikkat! Gram altın 2 bin TL olacak

19 Ekim'de, altın fiyatları tarihi bir rekora imza attı. Altın fiyatlarının yükselişi, İsrail-Hamas çatışmasının da etkisiyle hızlandı. Bu konuda ekonomist Tuna Kaya'dan ilginç değerlendirmeler geldi ve Kaya, gram altının ne zaman 2 bin TL'yi aşabileceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ev almak isteyeler dikkat! Konut fiyatlarının düşeceği tarihi verdi: Yaşanacak hafif düşüş yeni alımlar için fırsat...

Son iki senedir yükselen konut fiyatlarında büyük bir düşüş belemediğini söyleyen Ekonomist Tuna Kaya konut fiyatlarında küçük düşüşü alım fırsatı oluşabileceğini belirtti. İşte Kaya'nın konut fiyatlarına ilişkin değerlendirmeleri...

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Rekor üzerine rekor kıran gram altın 3 bin TL olacak! Bu haberi görmeyen duymayan kalmasın!

Dolar kurunun etkisiyle gram altının yükselişi devam ediyor. Para Piyasaları Uzmanı Tuna Kaya, gram altının yıl sonunda 3 bin lira seviyesine ulaşabileceğini öngördü.

Altın 3 bin TL olacak demişti! Tuna Kaya'dan flaş açıklama geldi! Altını bu rakamdan alın!

Youtube aracılığı ile yorum yapan Tuna Kaya yine yatırımcıyı şaşırtmayı başardı. Önceki tahmininde 3 bin TL olacağını söyleyen Uzman isim Tuna Kaya 2023 yılı için yeni tahminini açıklayınca herkesi şaşırttı.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Yatırım yapmak isteyenler bu habere hemen bakın! İşte altının uçuşa geçeceği tarih

Son dönemlerde düşüş yaşayan altın için uzmanlar zirve yapacak ikazları yapıyorlar. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, Altın almak için önümüzdeki iki ayın iyi  değerlendirilmesi hususunda ikazlarda bulundu.

Gram altının geleceği şok seviyeyi analistler açıkladı! Dibi gördü ama birden fırlayıp o rakamı görecek!

Ülkede her zaman dalgalı olan altın fiyatı son zamanlarda yeniden yükseldi ancak gidişat yeniden tersine döndü. Birçok uzman altın fiyatlarındaki düşüşü açıklamaya devam ediyor. Tuna Kaya geçtiğimiz nefes kesen son dakika duyurusu yaptı.

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi!

Ülkede sürekli dalgalanan altın fiyatı son dönemde yeniden yükselmeye başladı ancak rüzgar yine yön tersine döndü. Birçok uzman altın fiyatındaki düşüşü açıklamaya devam ediyor. Tuna Kaya geçtiğimiz günlerde altın yatırımcılarına son dakika duyurusu yaptı.

Gram altın fırlayacak! Analistler gram altının çıldıracağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Ülkede sürekli dalgalanan altın fiyatı son dönemde yeniden yükselişe geçti ancak yine yön değiştirdi. Birçok uzman altın fiyatlarındaki düşüşü açıklamaya devam ediyor. Tuna Kaya geçtiğimiz günlerde altın yatırımcılarına son dakika açıklaması geldi. Peki altın fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Yaşanan şiddetli 2 depremin ardından, altın kuru dalgalı seyrine devam ediyor. Uzman ekonomist Tuna Kaya yaptığı açıklama ile  altın fiyatlarında yükseliş yaşanacağını bildirdi. zirveleri zorlayan altın ters köşe yapınca vatandaşlar altın almaya başlamıştı.

tuna kaya Haberi

tuna kaya

Dolar bir süredir 18 lira seyirlerinde gezerken ünlü ekonomist ve analistler de açıklamalarına kaldığı yerden devam ediyor. Yatırımcıların ve vatandaşların ise gözü kulağı bu ekonomist ve uzmanlarda…

Ünlü piyasa uzmanı Tuna Kaya da isabetli tahminlerini sürdürdü. “Türk Lirası ateşe atılıyor” diyen Tuna Kaya, dolar yatırımcılarına kötü haberleri verdi. Kaya, “Dolar, 30 lirayı görecek” derken, “Yaz aylarında dolar kurunda artışlar yaşadık. Turizm gelirlerindeki artış ve yurt dışından yurda gelen Türklerin döviz bozdurması kurda yaz mevsiminde stabil tutuyordu. Şimdi ise anlık duruma bakınca Rusya - Ukrayna savaşı enerji fiyatlarını yükseltti. Enerji fiyatlarında ise yükseliş gördük. Fakat geçen yıl sonbahar aylarında yüksek rakamlı enflasyon karşısında gelişmekte olan ülkelerin faiz artarken, Türkiye faizi düşürdü. Bu sebepten dolayı geçen yıl aralık ayında 18 lira seviyesini...