29 / 04 / 2024

Tunalıya yeni kaldırım geliyor

Tunalıya yeni kaldırım geliyor

Yıllardır bakım ve onarım bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’nin kaldırımları, yarından itibaren yenileniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede geniş kapsamlı başlatacağı çalışmayla, kaldırımların yerini bazalt kaplama alacak.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Son dönemlerde gözlerin üzerinde olduğu altında büyük yükseliş yaşandı. Altın almaya güç yetmeyecek hale gelirken uzman isim uyardı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Peker GYO'dan 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker GYO, 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım için düğmeye bastı.

Medcem Çimento'dan 210 milyon dolarlık yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medcem Çimento, 210 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı...

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor.

Tunalıya yeni kaldırım geliyor Haberi

Tunalıya yeni kaldırım geliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tunalı Hilmi Caddesi’nde yarından itibaren kaldırım yenileme çalışması yapacak. Caddenin kaldırımları sökülerek, bazalt kaplamalı beton bloklarla döşenecek. Başkent genelinde kaldırım çalışmalarının devam ettiğini ve okulların kapanmasıyla birlikte kaldırım çalışmalarının hız kazandığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Okulların kapanmasıyla birlikte, özellikle Çankaya bölgesinde çok sayıda caddede, ihtiyaca göre kaldırım yenileme çalışmaları yapılacak” diye konuştu. 


KISA SÜREDE TAMAMLANACAK


Zamanla yıpranan kaldırımların yerine bazalt kaplamalıların yapılacağını bildiren Üçpınar, böylelikle kaldırımların çok daha sağlam ve estetik olacağını vurguladı.Tunalı Hilmi Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmasıyla, görme engelliler için de iz yolu yapılacağını belirten Üçpınar, Ankaralılara rahatsızlık vermemek için çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Üçpınar, çalışmalar dolayısıyla vatandaşların mağdur olmaması için afişler hazırlanarak gerekli yerlere asılacağını da...