06 / 05 / 2024

Tunç Batum

Tunç Batum

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, 15 milyon dolarlık yatırımla, 27 delikli bir golf sahası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Batum Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Batum Hafriyat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevde Nur Büyüksarı tarafından kuruldu.

İşte altının göreceği dip fiyat! Aman bu tarihe dikkat! Piyasa uzman Tunç Şatıroğlu uyardı! 

Altın fiyatlarındaki gerilemenin nedeni ve ne zaman biteceği merak konusu haline gelirken, uzman isim Tunç Şatıroğlu'ndan uyarı dolu yorum geldi. Altın fiyatları için  “Faiz artırımlarının bir yerden sonra durması lazım. Hatta daha yükselmeyeceğini düşünüyorum.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Tunç Soyer'den İzmirlilere 800 yeni konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada İzmirlilere 800 yeni konut müjdesi verdi. 

Tnc Tunç İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tnc Tunç İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Samet Tunç tarafından kuruldu.

Tunç Batum Haberi

Tunç Batum

Golf yatırımı için profesyonel iş geliştirme firmalarıyla görüşmeye başladıklarını belirten Batum, şunları söyledi:

“Bu yatırımdan Dalaman, Ortaca, Fethiye bölgesindeki yaklaşık 20 otel de yararlanacak. Bölgedeki ilk golf sahası olacak. En yakın golf tesisi yaklaşık 250 kilometre uzakta. Bu projenin bölgenin gelişimi için çok önemli olduğunu biliyoruz.”


Batum, Dalaman-Ortaca bölgesinde turizmin gelişmesi için kurum ve kuruluşların ciddi çaba gösterdiklerini ancak, tüm çabalara rağmen turizmin yıllardır yedi aya sıkıştığı bölgede doğal güzelliklerin korunarak yat ve golf turizminin desteklenmesi halinde pek çok olumlu sonucun alınacağını kaydetti. Batum, şöyle konuştu:


İç pazar gelişecek

“Turizmin bu şekilde desteklenmesi halinde daha az sayıda ancak daha üst gelir grubuna hizmet verilebilir. Böylece bölge, hem aşırı yatırım kirliliğinden korunacak hem de daha verimli bir gelir kapısını aralayacaktır. Golf turizmi, sezonu otomatik...