09 / 05 / 2024

tuncay turşucu

tuncay turşucu

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

Doların düşmesi borsayı nasıl etkiler?

ABD’li banka Wells Fargo, geçen hafta doların yıl sonunda  gerileceğini belirtti.  Peki bu öngörü gerçekleşir dolar gerilerse ne olur? Ekonomist Tuncay Turşucu, bu öngörünün gerçekleşmesi halinde borsanın uçuşa geçeceğini söyledi.

Borsanın tıkanarak aşağı doğru baskı yemesinin nedenleri nedir?

Borsa İstanbul yatırımcısı son dönemde borsanın tıkanmasının ve artık aşağı doğru baskı yemesinin nedenlerini sorguluyor. SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu konuya ilişkin 5 kritik maddeyi açıkladı. İşte o maddeler...

Bir borsacı çocuğunun eğitim masraflarını nasıl karşılıyor?

Temettü, yatırımcılar için önemli bir kazanç kaynağı olduğu şüphesiz. İşte karşımızda ilham veren bir hikaye örneği, borsacı Tuncay Turşucu'nun "Temettü" yatırımı ve ayrıntılar...

Borsa İstanbul'da ikinci yarı başlıyor: Yükseliş devam edecek mi? Uzmanlar portföy önerilerini tek tek açıkladı! 

'Rasyonel zemin' iştahıyla yükselişini hızla sürdüren Bosa İStanbul'da bu trend ne kadar sürecek, yeni dönemde hangi sektörler ön planda olacak, yatırımcı için tavsiyeler neler?... Tuncay Turşucu, Eral Karayazıcı ve Vahap Taştan, beklentilerini portföy önerilerini tek tek sıraladı. 

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

Piyasaların ünlü ismi Tuncay Turşucu altında yükselişe işaret etti

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

Polygon Yapı Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polygon Yapı Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Turşucu tarafından kuruldu.

Konutta faiz hamlesi sektöre güveni canlandırdı!

İntegral Menkul Değerler Araştırma Direktörü Tuncay Turşucu, "Konuttaki faiz hamlesi etkili oldu. Faiz indirimlerinin başlaması konut satın alma ihtimalinde yüzde 25.5 artış sağladı." dedi.

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Temiz ve Murat Lafıbol ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

Tuncay Arıcan kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Arıcan kimdir? Tuncay Arıcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Arıcan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Arıcan..

Tuncay Gün kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Tuncay Gün kimdir? Tuncay Gün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Gün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Gün...

Mersin Taşucu'nda ev kiraları yüzde 500 arttı!

Mersin'nde öğrenciler ve velileri kira artışına tepki gösteriyor. Taşucu'nda ev kiraları 800- 1200 liraya çıktı. Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksek okulunda öğrenci kayıtları başlarken ev kiraları da uçuşa geçti.

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi Emrah Gülşan tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

tuncay turşucu Haberi

tuncay turşucu

Altının ons fiyatı, dün açıklanan Amerika Merkez Bankası Tutanakları sonrası piyasalarda gerçekleşen fiyatlamalarla 9 ayın en düşük seviyesini gördü. Ons altınbugün ise, değer kazanrak yoluna devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletieri Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasını belirleyen Federal Açık Piyasa Komitesi'nin  14-15 Haziran'da yaşanan toplantısına ilişkin tutanaklar dün açıklandı. Açıklanan tutanaklarda Fed’in yüksek enflasyonun sürmesi halinde para politikasında ‘daha kısıtlayıcı’ olabileceğininin altı çizildi. Ek olarak Fed yetkililerinin temmuz ayında gerçekleştireceği toplantıda, 50 ya da 75 baz puanlık faiz artışının uygun olacağı görüşüne değinildi. Piyasa fiyatlamalarına bakıldığındausa 75 baz puan faiz artışının daha güçlü olduğu gözlemlendi..

TUTANAKLARA PİYASANIN TEPKİSİ NE OLDU?

Fed tutanaklarında enflasyonu düşürme konusundaki kararlılığa yapılan vurgu ile, tutanaklar sonrası sektör pozitif bir seyir izledi. Küresel borsa endeksleri yükselirken; Brent petrolün varil fiyatı...