11 / 05 / 2024

Tunceli Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi ne zaman bitecek

Tunceli Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi ne zaman bitecek

Tunceli Belediyesi öncülüğünde Tunceli - Pülümür - Nazimiye - Ovacık - Mazgirt Belediyelerinden oluşan Katı Atık Yönetim Birliği tarafından 'Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi' projesinin ihalesi yapıldı...

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Tunceli İli Hozat Belediye Başkanlığı, Tunceli Hozat Diyap Ağa Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Trabzon Entegre Su Projesi 2017'de başlıyor!

Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) II Dönem Fonları kapsamında yapılacak olan Trabzon İli Entegre Su Projesi (Ortahisar İçme Suyu Projesi) Arz Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.

İzmir Entegre Tesisleri'nin ÇED toplantısı 1 Eylül'de!

İzmir İli, Ödemiş İlçesi'nde Katı Atık Yönetimi Entegre Tesisleri projesinin yapılması planlanmakta. Projenin ÇED toplantısı 1 Eylül'de gerçekleşecek.

KEAS Beverly Hills'in yaşam alanlarına değer katıyor!

Ünlüler şehri Beverly Hills'te ABD'nin en pahalı evlerini Türk ürünleri süslüyor. Türkiye ağaç bazlı panel sektörünün lideri Kastamonu Entegre (KEAS), birbirinden şık ürünleriyle Beverly Hills'in konforlu yaşam alanlarına değer katıyor.

Malatya Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Malatya İli, Battalgazi İlçesi'nde yapılması planlanan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan 2016 günü saat 10:00!da gerçekleşecektir.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Tesisi’nin yüzde 50’si tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin 30 yıllık katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Diyarbakır Entegre Katı Atık Tesisi Mart 2017’de tamam!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin 30 yıllık katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşaatında zemin düzeltme çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi.

Mersin'in çöpünden 43 bin konuta elektrik üretilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Eman Enerji Limited Şirketi işbirliğince yapılan Entegre Katı Atık Değerlendirme, Geri Dönüşüm ve Bertaraf Sistemi'nin 1. Etabı olan Elektrik Enerjisi Üretim Sistemi'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Tunceli Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi ne zaman bitecek Haberi

Tunceli Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi ne zaman bitecek


Tunceli Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle:


Belediyemiz, Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi, geri dönüşüm ve düzenli depolama sahası yapımının işletilmesi için Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin ihalesi yapıldı.


Belediyemiz öncülüğünde 23/02/2011 tarih ve 2011/1487 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan kısa adı DER-KAB” olan “Tunceli-Pülümür-Nazimiye-Ovacık-Mazgirt Belediyelerinden oluşan “Katı Atık Yönetim Birliği”  tarafından Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin ihalesi yapıldı.


Belediyemiz Çevre Mühendisi Bülent YEŞİLGÖZ ihale ve proje ile ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı.


“Projemiz AB Komisyonu ve IPA Programı altında uygulanacak ve hibe fonları ile finanse edilebilecek proje esaslarına ve uluslararası FIDIC sözleşmeleri kriterlerine uygun olarak 8 ay içinde tamamlanması planlanmaktadır.  Hazırlanan proje, hibe fonları ile finanse edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2014-2018 yılları arasında uygulanacak IPA Programına sunulacaktır.


Proje birlik sınırları...