18 / 05 / 2024

Tuncer Özyavuz aday

Tuncer Özyavuz aday

Tuncer Özyavuz, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Pendik Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Pendik Belediye Başkan adayı Tuncer Özyavuz kimdir? İşte Tuncer Özyavuz'un biyografisi...

İstanbul Havalimanı yılın havalimanı olmaya aday!

İstanbul Havalimanı, International Airport Review dergisinin "Readers Choice 2019" ödüllerinde, "Airport of the Year" kategorisinde aday gösterilen 10 havalimanından biri oldu.

Giresun Adası UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne aday oldu!

Mitolojide efsanelere konu olan Giresun Adası, UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne girmeye aday oldu.

Nihat Özdemir, TFF başkan adayı oldu!

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Türk futbolunu ileriye taşımak için 1 Haziran'daki seçimde adayım. Futbolun Nihat ağabeyi olarak 4 yıl Türk futbolunu yönetmeye talibim" dedi...

Bahattin Demirbilek Galatasaray başkanlığına aday oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray başkanlığına aday oldu...

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Beypazarı'nın her mahallesine köy konağı yapılacak!

“Ben bu şehrin hizmetkârıyım” diye konuşan Beypazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Galatasaray'a sürpriz başkan adayı: Bahattin Demirbilek!

Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray'a başkan adayı oldu. 

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklandı. Daha önce bakanlık görevinde bulunan Mehmet Özhaseki, daha önceki dönemde ise 5 kez üst üste Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

Tuncer Özyavuz aday Haberi

Tuncer Özyavuz aday

Tuncer Özyavuz kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Pendik Belediye Başkan adayı Tuncer Özyavuz oldu. Peki Tuncer Özyavuz kimdir?


Tuncer Özyavuz biyografi..

Tuncer Özyavuz özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:

"25 yıldır pendikteyim ve avukatlık yapmaktayım. 1971 Çorum doğumluyum. Orta okul dahil olmak üzere hayatım Pendik'te geçti. 1989 Pendik Lisesi mezunuyum.


Marmara üniversitesi hukuk bölümünden mezun oldum. Aynı üniversiteyi yüksek lisans ve doktora yaptım.Anayasa hukuk uzmanıyım. Marmara Üni. öğretim üyesiyim. Uzun yıllardır Pendik'te siyasetle uğraşıyorum.


İşçi bir babanın çocuğuyum. Babam tekel sigara fabrikasında çalışıyordu. Pendik'e yerleştik o tarihten beri Pendikliyim. Ve pendik sevdalısı bir insan olduğumu gururla söylüyorum.


Evliyim, 2 çocuğum var. Eşim Serpil hanım sigortacı ,...