15 / 05 / 2024

tünektepe teleferik temel atma töreni

tünektepe teleferik temel atma töreni

Antalya'da 30 yıl önce planlanan Tünektepe teleferik projesinin temeli atıldı...

Şeker, ayçiçek yağı, buğday ve arpa fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Stratejik karar verildi

Türkye'nin temel gıda ürünleri olarak kabul edilen şeker, ayçiçek yağı, buğday ve arpa fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Kritik karar açıklandı. Piyasalarda uygulanacak yeni kararın detayları haberimizde....

Ayçiçek yağı, şeker, un, çay derken bir kötü haber daha! Uzman isim resmen duyurdu

Türkiye'de temel gıda ürünlerine zam gelmeye devam ederken analistlerden de korkutan uyarılar gelmeye devam ediyor. Ekonomist Uğur Civelek, doların euro ile yarışa girmesinin Türkiye'de enflasyonu artıracağını savundu. Bu da yeni zamlar anlamına geliyor.

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi anıtının temeli atıldı!

TBMM Başkanı Kahraman, 15 Temmuz Demokrasi Anıtı'nın temel atma törenine katıldı...

Geleceğin Antalya'sı inşa ediliyor!

Geleceğin Antalyası'nı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği mega projelerle dünya süper ligine çıkmaya hazırlanıyor. Menderes Türel, Boğaçayı, Tünektepe, kruvaziyer liman gibi projelerle kent ekonomisini canlandırarak, on binlerce kişiye yeni istihdam olanakları sunmayı hedefliyor.

Tünektepe Projesi 3. kez ihaleye çıkıyor!

Tünektepe Projesi 3. kez ihaleye çıkacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tünektepe Projesi’ni 19 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te üçüncü kez ihaleye çıkarıyor. 

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Tünektepe Projesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tünektepe Projesi'nin, geçen yıl yapılan ihalesini iptal etti. Yeni ihale 22 Mart'ta yapılacak...

Tünektepe Projesi ihalesinin kazananı belli oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Tünektepe Projesi"nin ihalesi, canlı yayında yapıldı.

Antalya Tünektepe projesinin ihalesi canlı yayınlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, simgesel özelliğiyle kente ciddi bir katma değer kazandıracak olan  Tünektepe Projesi’ni 1 Şubat Perşembe günü ihaleye çıkarıyor. İhale canlı olarak yayınlanacak.

Antalya Tünektepe projesinin ihalesi 1 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, simgesel özelliğiyle kente ciddi bir katma değer kazandıracak olan Tünektepe Projesi’ni 1 Şubat Perşembe günü ihaleye çıkaracak.

tünektepe teleferik temel atma töreni Haberi

tünektepe teleferik temel atma töreni

Tünektepe Teleferik projesinin temeli Antalya'nın eski Valisi Ahmet Altınparmak tarafından atıldı. Antalya İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı 13 milyon liraya mal olacak teleferiği 1 yıl içinde tamamlayıp Antalya turizminin hizmetine sunacağız...