06 / 05 / 2024

tünel hizmet dışı

tünel hizmet dışı

Dikkat! Tarihi Beyoğlu tüneli tamir ve bakım çalışmaları nedeniyle 6 aylığına kapalı.

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

SSK, 4A ve 4B’lilere emeklilik şoku! Tüm hayalleriniz tepetaklak olabilir! Hizmet dökümüne acil bakın!

Çalışanların emeklilik sürecinde kontrol etmeleri gereken bir nokta bulunuyor. Gün, prim, yıl şartını sağladığınızı düşünseniz bile emekliliği hak edemeyebilirsiniz. Hizmet dökümünüzdeki o ayrıntıya dikkat! İşte detaylar...

Hizmet dökümünüzde bu kodlar varsa emekliliğiniz tehlikeye girebilir! E devletinizi kontrol edin

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) meclisin açılmasını ve düzenleme ile ilgili detaylara sahip olmak istiyor. Emeklilik hayalini suya düşüren bi durum herkesi korkuttu. Hizmet dökümünde çıkan abzı haflerin anlamları herkesi e devletten araştırma yapmaya sevk etti.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Beckham çifti malikanelerine tünel açtırıyor!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham malikanelerine tünel açtırıyor...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kabataş’a uzanan ikinci kısmında da tünel çalışmaları bitti. Tüm tünellerinin tamamlanması nedeniyle 6 Kasım'da İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla tören düzenlenecek...

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Avrasya Tüneli için Tünel Hikayeleri yarışması!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılan Avrasya Tüneli için “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor.

Mim Mühendislik tünel projelerinde öncü!

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

Fatih Zeyrek Sarnıcı'ndaki tünel betonla kapatıldı!

İstanbul Fatih'te tarihi Bozdoğan Kemeri'nin hemen yakınındaki Zeyrek Sarnıcı'nda defineciler tarafından açılan 10 metre derinliğindeki tünel beton dökülerek kapatıldı.

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gaziantep ile İskenderun Limanına daha kısa mesafeden ulaşımını sağlayacak Hassa- Dörtyol Tünel Projesi'ni yatırım programına aldı.

tünel hizmet dışı Haberi

tünel hizmet dışı

Karaköy-Beyoğlu arasında çalışan tarihi tünel, bakım ve revizyon çalışmaları nedeniyle bugün itibariyle seferlerine ara verdi. İETT gün boyunca bu hattı kullanan yolculara otobüslerle hizmet verecek.

Dünyanın en eski ikinci metrosu olan ve İstanbullulara 1875 yılından bu yana kısa bakım dönemleri dışında aralıksız hizmet veren tarihi tünel tesisleri bugün itibariyle seferlerine ara verdi.

Karaköy Tüneli İETT'nin araç, galeri ve istasyon kısımlarında 2 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Bölge Müdürlüğü gözetiminde sürdürdüğü bakım ve revizyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolcularına yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayacak.

Londra'dan sonra dünyanın en eski ikinci metrosu sayılan tarihi tünelin inşaatı Fransız mühendis Henri Gavand'ın girişimleriyle başladı. Gavand, dönemin ticaret ve bankacılık merkezi Galata ile sosyal hayatın kalbinin attığı...