05 / 05 / 2024

tüp geçit çalışmaları kars

tüp geçit çalışmaları kars

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, ilçeye bağlı Güvercin köyü sınırları içerisinde yapımı devam eden tren yolu tüp geçit çalışmaları esnasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçinin bayram izni için gittiği memleketinden yeni döndüğünü bildirdi...

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Amasya Badal Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı! 

Amasya Merzifon'da inşa edilen Badal Tüneli'nde yürütülen kazı çalışmalarında sona gelindi. Amasya Valisi Osman Varol, "Tünelin kazı çalışması tamamlandı, ışık göründü" dedi...

Tahtakale Çarşısı’ndaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

Bursa’nın en eski çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı’nda yürütülen cephe sağlıklaştırma ve kaplama çalışmaları kapsamında 54 dükkanın 49’unda çalışmalar tamamlandı.

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinin 1. Etap çalışmaları başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar başladı..

tüp geçit çalışmaları kars Haberi

tüp geçit çalışmaları kars

Kaymakam Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tünelin üst kısmında bulunan demirin birleşim yerinden açıldığını ifade ederek, "Demir büyük ihtimalle ağırlığı taşıyamıyor. Yukarıdan beton kalıbı işçilerin üzerine düşüyor. Vefat eden işçinin tam üzerine düşmüş" dedi.


Kazada yaşamını yitiren işçi Bünyamin Aslantaş'ın (23) Adanalı olduğunu ve Kurban Bayramı için memleketine gittiğini dile getiren Erdem, "Bir hafta bayram iznine gittiler, yeni dönmüşler. Döner dönmez de başına böyle bir şey geliyor. O hemen zaten orada vefat ediyor. Cenazesi yaklaşık 1 saat 20 dakikada çıkarılabildi. Olaya AFAD ekipleri müdahale etti. UMKE geldi, jandarma ve sağlık ekipleri de oradaydı. Cenaze, otopsi için Erzurum'a gönderilecek" diye konuştu.


Arama-kurtarma çalışmaları sonucu yaralı olarak kurtarılan ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işçiler Gökhan Tunçsoy...