27 / 07 / 2024

Tüpraş iş kazası haberleri

Tüpraş iş kazası haberleri

Tüpraş'ın İzmit Rafinerisi'nde ısı değiştiricide sıkma işlemi sırasında bir işçi hayatını kaybetti. Yapılan açıklamada, olayın bugün saat 14.40'da İzmit Rafinerisi B Bölgesi'nde ısı değiştiricide yapılan sıkma işlemi sırasında meydana geldiği belirtildi.

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde üretime 4 hafta ara verecek!

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde bir ünitede arıza sebebiyle üretime 4 hafta ara verileceği açıklandı. Üretime ara verilen dönemde İzmit rafinerisindeki diğer tüm ünitelerde tam kapasite kullanılarak dizel üretimine devam edileceği belirtildi.

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Mega projelerde hedef sıfır iş kazası!

Türkiye'de iş güvenliği ve sıfır iş kazası için düğmeye basıldı. İstanbul'da Yeni Havalimanı projesi ile hayata geçirilecek proje için imzalar havalimanı şantiyesinde atıldı.

Canpa'da 30 yıldır iş kazası yaşanmıyor!

Yalıtım sektörünün önde gelen firması Canpa, 30 yıldır imza attığı konut, hastane, köprü, baraj, havalimanı, AVM gibi büyük projelerin yalıtım işlerinde bugüne kadar hiç iş kazası yaşanmaması dolayısıyla önemli bir rekoru elinde bulunduruyor.

Tüpraş'tan İzmir'e 220 milyon liralık yatırım!

Tüpraş, İzmir'deki rafinerisine yönelik modernizasyon yatırımı yapacak. Modernizasyon çalışmaları için 220 milyon liralık kaynak kullanılacak. Bu yatırım kapsamında 28 milyon 710 bin 384 dolarlık da makine ve teçhizat ithal edilecek.

Tüpraş rafinerisi 220 milyon TL'ye modernleşecek!

TÜPRAŞ, İzmir'deki rafinerisine yönelik modernizasyon yatırımı yapacak. Çalışmalar için 220 milyon liralık kaynak kullanılacak.

Tüpraş İzmir rafinerisi modernize edilecek!

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (Tüpraş) İzmir rafinerisi 220 milyon liralık yatırımla modernize edilecek.Tüpraş, İzmir'deki rafinerisine yönelik modernizasyon yatırımı yapacak. Modernizasyon çalışmaları için 220 milyon liralık kaynak kullanılacak.

Türkiye'de en çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

2015 yılının ilk 6 ayında iş kazası sonucu hayatını kaybeden 794 işçiden en çok işçi ölümü İstanbul, Adana, Konya, Antalya ve İzmirde oldu. En çok işçi ölümü inşaat sektöründe.

TÜPRAŞ Fortune 500'de ilk sırada yer aldı!

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş (TÜPRAŞ), Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği "Fortune 500"de, 39 milyar 722 milyon liralık net satışla ilk sırada yer aldı.

Kamulaştırma işlemi ne zaman kesinleşir?

Kamulaştırma, kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzelkişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz mallara el konulması işlemine deniyor. Peki, kamulaştırma işlemi ne zaman kesinleşir? Ne zaman tamamlanır?

Tüpraş iş kazası haberleri Haberi

Tüpraş iş kazası haberleri


Tüpraş'ın İzmit Rafinerisi'nde ısı değiştiricide yapılan sıkma işlemi sırasında bir işçi hayatını kaybetti.


Şirketten yapılan açıklamada, olayın bugün saat 14.40'da İzmit Rafinerisi B Bölgesi'nde ısı değiştiricide yapılan sıkma işlemi sırasında meydana geldiği belirtildi.


Açıklamada, yüklenici firma görevlisi Taner Sağlam'ın ağır yaralandığı ve hayatını yitirdiği...