25 / 07 / 2024

tur acenteleri yeni programı

tur acenteleri yeni programı

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünün (UNESCO) Dünya Miras Listesi'ne aldığı mekanların da görübileceği turlar 5 bin ile 12 bin lira arasında satışa sunuldu.

Hakmar’da acı biber salçası 124,90 TL’ye, turşu 69,75 TL’ye, 6’lı çerezlik 39,95 TL’ye düştü!

Hakmar’ın yeni indirim kataloğu belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre acı biber salçası 124,90 TL’ye, turşu 69,75 TL’ye, 6’lı çerezlik 39,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 28 Kasım 2023 Salı fiyat listesi...

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat hangi görevlerde bulundu?

Yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesi açıklandı ve Ticaret Bakanı olarak Ömer Bolat atandı. Peki, Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat, Türk siyasetçidir ve Ticaret Bakanı olarak atanmadan önce farklı görevlerde bulunmuştur.

Enflasyonla mücadelede yeni yol haritası belli oluyor! Fiyatların düşmesi bekleniyor!

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık yeni döneminin yol haritası netleşmeye başladı. Bu kapsamda; güçlü kadro, güçlü ekonomik program ve güçlü bir ekonomi yönetimi amaçlanacak.

Sanayicilerden çağrı: ‘İktisada uygun yeni program istiyoruz’

ASO Başkanı Seyit Ardıç, iktisadi anlayışa uygun ekonomi programını uygulamaya konulması gerektiğini söyledi. Ardıç, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinin ardından gelecek yeni iktidardan iktisadi anlayışa uygun ve bağımsız Merkez Bankası olan yeni bir program beklediklerini söyledi.

EYT’de yeni detay ortaya çıktı! Bu kişiler çok şanslı!

İkinci tur sonrası yeni meclisin göreve başlamasından sonra ekonomik anlamda birçok düzenleme yapılması bekleniyor. Esnaf, çiftçi ve kadınların ilk sırada yer alması beklenen düzenleme için ayrıntılar araştırılıyor.

Yeni kat irtifakı eski vekaletnamelerle mümkün mü?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kat karşılığı inşaat yapılacak arsa için tasdikli proje zamanında tapuya sunulmuş ve kat irtifakı kurulmuştur. Bu işlem 2009’da yapılmıştır. Yeni kat irtifakı kurulması isteniliyor. Eski vekaletnameler ile bu mümkün mü?' sorusunu yanıtladı...

Mimarlar Odası: AKM'yi yıkmak suçtur!

Yeni AKM projesine Mimarlar Odası'ndan itiraz geldi. Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, “AKM’yi yıkıma terk etmek de yıkmak da suçtur. Hukuki girişimde bulunacağız” dedi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Kayseri'ye yeni turizm master planı!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “Kayseri bölgesine yeni yapılan Erciyes Turizm Master Planı’nı ilgiyle takip ediyoruz ve bölge turizmine çok olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz” dedi.

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. kuruldu!

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Turizm acenteleri Tokat'ı ziyaret etti!

Turizm acenteleri Tokat'ı gezdi. Tarihî ve turistik mekanlara hayran kaldılar. Turizm yılı ilan edilen Tokat'a davet edilen TÜRSAB'a bağlı 20 turizm acentesinden 37 tur operatörü ziyarette bulundu.

tur acenteleri yeni programı Haberi

tur acenteleri yeni programı

Tur acenteleri Kurban Bayramı'nda tatile çıkacaklar için Asya'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Antartika'ya "kültür ve tarih kokan" farklı seyahat seçenekleri hazırladı.


Gezginler bayram boyunca, flamenkonun anavatanı Madrid'den sanatın mimariyle bütünleştiği İtalya'ya, binlerce adaya sahip Endonezya'dan Çin Seddi'ne uzanan bir maceraya eşlik edebilecek.


Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünün (UNESCO) Dünya Miras Listesi'ne aldığı mekanların da görübileceği turlar 5 bin ile 12 bin lira arasında satışa sunuldu.


Afrika'da safari heyecanı


AA muhabirinin seyahat acentelerinin tur seçeneklerinden derlediği bilgilere göre, Kenya, Tanzanya ve Zanzibar'ı kapsayan Afrika turunda tatilciler Tanzanya'da Ngorongoro Krateri, Serengeti Ulusal Parkı, Masa'i Mara'da beş büyük olarak tanımlanan aslan, leopar, gergedan, fil ve bufaloyu görme imkanı bulabilecek. 18 kişiyle sınırlı turda tek kişi satış fiyatı 12 bin liradan başlıyor.


Çin uygarlığının geçmişine yolculuk


UNESCO Dünya Miras...