29 / 04 / 2024

TÜRGEV yeni merkez açılış tarihi

TÜRGEV yeni merkez açılış tarihi

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın Eyüp'teki yeni merkez binasının açılışına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Eyüp Sultan'ın manevi atmosferine çok yakınız" dedi..

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Merkez Bankası ekonomide atılacak yeni adımları açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), makroihtiyati tedbirlerin sadeleşmesi kapsamında yeni adımları açıkladı.

Merkez Bankası'ndan Türk Lirası için yeni hamle! Yüzde 8 komisyon uygulanacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan sadeleştirme adımları kapsamında yeni hamle geldi. Merkez Bankası zorunlu karşılıktan alınacak komisyon detaylarını açıkladı. 

Merkez Bankası’ndan yeni adım! Krediye erişim kolaylaştırıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bankacılık sisteminde TL’nin payını artırmaya ilişkin adımlarla beraber sadeleşme çerçevesinde ihracat kredileri ve firmaların krediye erişimine dair uygulama kolaylıkları getirdi.

Merkez Bankası’ndan altın, dolar ve euro için yeni hamle geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulu ile ilgili yeni hamle geldi. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonunu değerlendirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonununa ilişkin değerlendirmelerini yayımladı.

TCMB'den yeni hamle: Zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sadeleşmede yeni hamle kapsamında, zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti.

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....

Merkez Bankası rezervleri 107,6 milyar dolara ulaştı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) toplam rezervleri 23 Haziran 2023 tarihli haftada bir önceki haftaya göre 4 milyar 760 milyon dolar arttı ve 107 milyar 561 milyon dolara çıktı.

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

Morgan Stanley'den Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB)  faiz tahmini

Morgan Stanley ekonomistleri Pazartesi geçtikleri notta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB)  politika faizini 11,5 puan yükseltere yüzde 20'ye çıkarmasını beklediklerini ifade etti. İşte detaylar...

Merkez Bankası sitesinde yeni güncelleme!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan'ın öz geçmişi, Banka'nın internet sitesine eklenerek güncellendi.

Dünya Merkez Bankalarının Altın Rezervleri 71 Ton Azaldı, Türkiye Öncü Rol Oynadı

Dünya Altın Konseyi'nin analizine göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Nisan ayında 80,8 ton altın satarak küresel merkez bankalarının rezervlerinin 71 ton azalmasına sebep oldu.

TÜRGEV yeni merkez açılış tarihi Haberi

TÜRGEV yeni merkez açılış tarihi

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) Eyüp'teki yeni merkezinin resmi açılışı dün yapıldı. Eyüp Sultan Camisi'ne 500 metre mesafedeki binanın açılış törenine TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldı. "Fatih'teki yerimizden buraya taşındık. İnşallah nice yurt hizmetlerimizi, eğitim hizmetlerimizi, burs hizmetlerimizi buradan yürütmeye devam edeceğiz" diye konuşan Erdoğan, TÜRGEV'in imkanlarının genişlediğini vurguladı. Erdoğan, şunları kaydetti: "İki binamız var. Otopark imkanımız var. Eyüp Sultan'ın manevi atmosferine çok yakınız. Burası bizim için güzel bir merkez olacak." 


YÜZDE 100 BÜYÜDÜ 

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın da, vakfın kapasitesini 2014 yılında yüzde 100 artırdığını belirtti. Fatih'teki binanın artık kendilerine yetersiz kaldığını söyleyen Akalın, "Burada çok daha güzel faaliyetler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz" dedi. 


KATILIM YOĞUNDU 

Açılış törenine AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti...