16 / 05 / 2024

türgeve devredilen arsa oldumu

türgeve devredilen arsa oldumu

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yolsuzluk operasyonuna konu olan TÜRGEV'e devredildiği ileri sürülen trafo arazileri hakkında konuştu. Yıldız, "Devredilmedi. Yolsuzluk hiçbir zaman makul olmaz." dedi...

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Belediyeden akaryakıt istasyonu imarlı arsa!

Ardahan Belediye Başkanlığı Ardahan Otbiçen Köyü'nde yer alan akaryakıt istasyonu alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 922 metrekare alana sahip.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Konutta arsa krizi! Türkiye'de arsa maliyeti rekor seviyede! 

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut üretiminde arsa maliyetine dikkat çekerek, Türkiye'nin arsa maliyeti en yüksek ülke olabileceğini belirtti...

Arsaya talep patladı! İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri! 

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

Memiş Kütükcü: Bedelsiz arsa tahsisi uygulaması ticarete can suyu olacak!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, OSB'lerde arsa tahsis uygulamasının ticaret açısından can suyu niteliğinde olacağını dile getirdi.

Türkiye İş Bankası'ndan arsa finansmanı!

Türkiye İş Bankası, arsa sahibi olarak yatırım gerçekleştirmek isteyen kişiler için arsa finansmanı sağlıyor.

Gurbetçi vatandaşlar Türkiye’den arsa alıyor!

Döviz fiyatlarındaki artışa duyarsız kalmayan yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlar Türkiye’den arsa ve gayrimenkul alımları yapmaya başladı.

Balçova arsa mağdurları eylem yaptı!

Balçova Belediyesi’nden arsa aldıktan sonra 1980 darbesi nedeniyle haklarını bir türlü alamayan arsa mağdurları, Üçkuyular’daki AVM inşaatı önünde eylem yaptı.

Arsa ve bina maliyetlerini azaltacak düzenlemeler geliyor!

Bakan Fikri Işık, ‘Üretim Reform Paketi’ni anlattı: Sanayicinin finansmana erişimi kolaylaştırılacak. Arsa ve bina maliyetlerini azaltacak düzenlemeler yapılacak. OSB’lerde arsası olup da yatırım yapmayanın canı yanacak.

Adana OSB'ye 180 yeni arsa tahsis edilecek!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 tesis inşaat, 20 tesis de proje aşamasında. 624 hektarlık genişleme alanının onayda olduğunu belirten Başkan Sütçü, 180 yeni arsa tahsis edileceğini söylendi.

Çinliler Türkiye'de arsa arıyor!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Başkan Yardımcısı Muharrem Yamaç Çinliler’in Avrupa ve Afrika’ya lojistik sıkıntısını aşmak için ‘harıl harıl’ Türkiye’de ortak ve arsa aradığını belirtti.

türgeve devredilen arsa oldumu Haberi

türgeve devredilen arsa oldumu


Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yolsuzluk operasyonuna konu olan TÜRGEV'e devredildiği ileri sürülen trafo arazileri hakkında konuştu. Yıldız, "Devredilmedi. Yolsuzluk hiçbir zaman makul olmaz. Ama yolsuzluk hiç bu kadar da istismar edilmez." dedi...


Bakan Yıldız, enerji alanında 2013 yılında yaşanan gelişmeleri değerlendirmek için Ankara'da gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme ilişkin soruları da cevaplayan Bakan Yıldız, "Yolsuzluk operasyonunun enerji sektörünü nasıl etkiledi?" sorusuna şu karşılığı verdi: 


"17 Aralık operasyonları, haklı haksız toz duman içinde ortalığın karıştığı bir tarih olarak siyaset ve ekonomi tarihine geçecek. Ben bu manada, bürokrasinin düzgün çalışan insanlarda 2014 yılında bir kısım etkilenmelerin olacağını düşünüyorum. Bir kısmı haklı bir kısmı haksız bürokrasinin yavaşlaması ile alakalı artçı tesirlerinin olduğunu görüyoruz. Emin değilseniz girmemeniz gerekiyor. Başbakanımız net ifade etti;...