01 / 05 / 2024

Turgutlu okul çalışmaları

Turgutlu okul çalışmaları

Manisa Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait boya atölyesi ekiplerince Atatürk İlkokulu ve Turgutlu Lisesi’si yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Adıyaman'da okul inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden okulları yerince inceledi.

Manisa'nın kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa'nın Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Manisa Turgutlu'daki üst yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürüyor. Projelerin ilçede koordinasyon içerisinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Hatay Samandağ'daki yollarda parke onarım çalışmaları sürüyor!

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Mağaracık mahallesinde okul ve aile sağlık merkezine giden yolda parke onarım ve menfez çalışmaları yaptı.

Turgutlu Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve iş makineleri tarafından son dönemde yoğun bir şekilde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi'nin doğu kısmında yeni bir çalışmaya başlandı.

Turgutlu OSB'nin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Manisa’da pek çok avantajıyla öne çıkan sanayi alanlarından biri olan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yatırımcılar açısından cazibesini daha da arttırdı.

Manisa Turgutlu'daki otopark ve pazar yeri çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede çalışmalar son hızla devam ediyor.

Manisa Turgutlu'da altyapı çalışmaları başladı!

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün eski Manisa Yolu güzergahındaki evlere ve Musacalı Mahallesi’ndeki evlere kanalizasyon hattı döşeme vatandaşları mutlu etti. Yıllardır çözülemeyen sorunlar MASKİ’nin çalışmaları ile birer birer çözüldü.

Turgutlu Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Turgutlu’da hayata geçirilecek otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projenin hafriyat çalışmalarında sona gelindi. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan proje, Turgutlu’da otopark sorunu ve pazar sorununu çözüme kavuşturacak.

Turgutlu'da yeni yerleşim alanlarında yol çalışmaları yapılıyor!

Turgutlu'da yeni yerleşim alanlarında yol çalışmaları yapılıyor. Turgutlu Belediyesi tarafından belirlenen sınırlar doğrultusunda yeni yerleşim alanları oluşturularak bu bölgelerin yol ve altyapı hızmetlen yerleşim yoğunlaşmadan önce tamamlanıyor.

Turgutlu'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan yol yapım, tamirat ve yenileme çalışmalarına Turgutlu ilçesinin Özyurt ve Selvilitepe Mahallesi'nde devam ediliyor.

Sarıcasu İlkokulu'ndaki inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kumluca Belediyesi tarafından yeri okul alanı olarak imar planına dahil edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan yeni Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

Turgutlu okul çalışmaları Haberi

Turgutlu okul çalışmaları


Manisa Turgutlu Belediyesi, yaz tatilini fırsata dönüştürerek okul boyama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.



Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait boya atölyesi ekiplerince Atatürk İlkokulu ve Turgutlu Lisesi’nin ihtiyaç duyduğu çalışmalar yapılarak, okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.



Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri kapsamında yürütülen en yoğun çalışmalardan biri olan okul binası boyamaları yaz aylarında da devam ediyor. Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında bu kez Turgutlu Atatürk İlkokulu ve Turgutlu (Anadolu) Lisesi’nin eksiklikleri giderildi. Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı boya atölyesi ekiplerince, okul yönetiminin tedarik ettiği boya ile Turgutlu Lisesi’nin konferans salonu ve koridorları boyandı. Bir diğer çalışmanın adresi olan Atatürk İlkokulu’nda ise sınıflar boyandı. Diğer yandan ilkokulun bahçesinde bulunan basketbol sahasının çizgileri de boyanarak belirginleştirildi. Bugüne kadar olduğu...