18 / 05 / 2024

Turgutlu Üzümcüler Konağı turizme mi kazandırılacak

Turgutlu Üzümcüler Konağı turizme mi kazandırılacak

Kentin geçmişi ve geleceği arasında köprü kurmak için kolları sıvayan Turgutlu Belediyesi, Turgutlu'nun ilk kent müzesini kuruyor. Müze yapılacak Üzümcüler Konağı'nda başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisse devri, daha çok kardeşler ve akrabalar arasında konuşulup tartışılan bir konudur. Peki hissenizi kardeşinize devretmek istiyorsanız ne yapmalısınız, Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Asgari ücrette 3 formül! Olursa vatandaşın yüzü güler

Yeni yılda asgari ücrete gelecek zam milyonlarca çalışanı heyecanlandırmakta Asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar peş peşe gelirken, artışın enflasyon oranlarına göre yapılacağını tahmin edilmekte. Peki, yeni asgari ücret ne kadar olur? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında dikkatler kritik haftada! İslam Memiş: Paket açıklanmazsa yeni seviyeler yakın

İslam Memiş, altın fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Memiş, "2021 Aralık ayında gördüğümüz düşüşler ‘süper bono’ adıyla bilinen yeni ekonomi paketi açıklandığında tekrarlanmayacak. Geri çekilmeler elbette olacaktır ama uzun vadede düşüş masada değil" dedi.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Öz İşler Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz İşler Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İşler tarafından kuruldu.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi'ndeki 624 adet bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi'ndeki 624 adet bağımsız bölümün ruhsatları 13 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı!

Konut yatırımcılarının gözde ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı...

Turgutlu Üzümcüler Konağı turizme mi kazandırılacak Haberi

Turgutlu Üzümcüler Konağı turizme mi kazandırılacak

Üzümcüler Konağı'nda başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in 'Turgutlu'nun müzesini Turgutlular kuracak' çağrısına kulak veren sivil toplum kuruluşları da müze için yaptıkları katkılarla, tozlu raflarda kalmış ilçenin zengin geleneksel ve kültürel mirasını geleceğe bağışlıyor. 


KÜLTÜR VİTRİNİ

Zafer Kalkınma Ajansı ortaklığı ile yürütülen bir proje olan Kent Müzesi'nin 2017 yılının ilk çeyreğinde kapılarını kültür turizmine açacağını söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Türk kültürünün en önemli değerlerini Kent Müzesi'nde bir araya getirip, zengin mirasımızı geleceğe aktaracağımız bir projeyi hayata geçiriyoruz. Tarihi Üzümcüler Konağımız'ı müzeye dönüştürerek, içerisinde bizi biz yapan değerlerin en önemli materyallerini sergileyeceğiz. Şuanda konak restorasyonumuz hızla devam ederken, bir yandan da teşhir ve tanzim için bağışları alıyoruz. Turgutlu Belediyesi olarak tarihimize saygı duyarak değerlerimize sahip...