14 / 05 / 2024

Turhan Bulut özgeçmiş

Turhan Bulut özgeçmiş

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut kimdir? Turhan Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Bulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Bulut..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Hedefimiz orta vadede 15 bin kilometre akıllı yola ulaşmak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ülkelerin gelişmişlik seviyelerinin erişim altyapısıyla doğru orantılı olduğunu dile getirerek "Hedefimiz orta vadede 15 bin kilometre akıllı yola ulaşmak." şeklinde konuştu.

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Mengen'de binaların kat sayısı 4’e çıkarıldı!

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut 1999 yılında alınan kat sayısının 2’ye düşürülmesi kararının değiştiğini söyledi. Bulut ilçede yeniden binaların kat sayısının 4’e çıkarıldığını belirtti.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Turhan Bulut özgeçmiş Haberi

Turhan Bulut özgeçmiş

Turhan Bulut kimdir?

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1954 yılında Mengen’de doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Zonguldak’ta tamamlayıp 1979’da Gazi Eğitim Enstitüsünden Fen Bilgisi öğretmeni olarak mezun oldum; evliyim, 2 çocuğumuz var.


Yaşamımı hep Mengen’le bütünleştirerek sürdürdüm. Ankara’da üniversite öğrenciliğim yıllarında, daha 20’li yaşların başındayken bir grup Mengen’li arkadaşımla Mengen Demokratik Kültür Derneğini kurmuş, Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış, bu dernek içinde bugün de çok değerli bulduğum Sanat ve Kültür Haftaları düzenlemiş ilk kişisel karikatür sergimi de 1976 yılında Mengen’de açmıştım. 


Ayrıca Belediye amblemimizin tarafımdan çizilip kabul görmesi gibi çalışmalar benim Mengen sevgimin siyaseti, sanatı, kültürü insanımız için yapmanın ilk somut çabalarıydı.


O günlerde öğretmen olarak atanma hakkıma karşın özel sektörde çalışarak daha özgür ve gelişmeye açık yaşama fırsatları yakalayabileceğimi...