05 / 05 / 2024

turistlere özel düzenleme yapılıyor

turistlere özel düzenleme yapılıyor

Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısı her geçen yıl artarken bu kesime yönelik hizmetler de hızla çeşitleniyor. VIP araba kiralamada Ortadoğulu turistlerin talebi yüzde 70 yükselirken, outlet AVM'ler artık Arapça kitapçık bastırıyor.

Otobüsçüler yeni düzenleme istedi: 'Ücretsiz biniş' tüm illerde kalkabilir

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş, ücretsiz binişlerle ilgili bir düzenleme istediklerini söyledi. Eğer tarafları memnun eden bir çalışma olmazsa tüm illerde ücretsiz binişler durdurulacak.

BES’te yeni düzenleme Altın günü yerine geçecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkan Vekili Ali Ersoy, bireysel emeklilik hesaplarına ek katkı payı hediye etmek isteyenler için 'BES Hediye Kartı' veya 'Hediye Sertifikası' üzerinde çalışıldığını duyurdu.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu!

Sigortacılık ve özel emeklilik sektörlerinin düzenlenmesi ve denetlenmesine dair görevleri yürütecek Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu.

Enez Sahil Düzenleme Projesi fiyaskoyla sonuçlandı!

Saros Körfezi Gülçavuş Köyü sahiline Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle özel mülkiyete ait alanda izinsiz olarak uygulanan Enez Sahil Düzenleme Projesi arsa sahibinin şikayeti üzerine kabinler sökülüp fiyaskoyla sonuçlanınca geriye 'hatanın göstergesi' olarak 'klozet' kaldı…

Göçebelerin gayrimenkul alımlarına özel düzenleme getirilmeli!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, Suriye gibi göcebeleştirilen ülke vatandaşlarına gayrimenkul alımlarında özel düzenlemeler getirilmesini istedi. Bilge Özdemir yazılı bir açıklamada bulundu. İşte o yazı:

Ordu Bolaman Irmağı kıyı düzenleme çalışması tamamlandı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme Projesi’nde inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Alanda yapılan inşaat çalışmaları bitince güzel görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul'da otellerin imar planlarına düzenleme geliyor!

Dünyanın en fazla turist çeken şehirlerinden İstanbul'un turizm potansiyelini artırmak amacıyla önemli bir adım atılıyor. İstanbul'da otel ve turistik tesislerin imar planlamasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nin temeli atıldı!

00 kilometrelik sahil bandına sahip Bursa Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.

Şişli Çiftecevizler Dere Yolu Düzenleme imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şişli İlçesi, Çiftecevizliler Dere Yolu Düzenleme Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Vialand'a Avrupa'dan özel ödül!

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Antalya Beldibi Camii'nde çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Mahalle gezileri kapsamında ziyaret ettiği Beldibi Mahallesi'nde Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e iletilen talepler doğrultusunda Merkez Cami'nin çevre düzenleme çalışmasına başlandı.

Taksim Meydanı düzenleme çalışmaları ne zaman başlayacak?

Taksim Meydanı'ndaki çevre düzenleme çalışmalarının başlangıç tarihine ilişkin bilgi veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; "Mayıs ayı içerisinde buradaki düzenlemeleri çok hızlı biçimde tamamlayacağız" dedi.

Taksim Meydanı düzenleme projesi başladı!

İlk etap çalışmaları 13 Eylül 2013’de tamamlanıp yayaların kullanımına açılan ama akıbeti o günden beri merak konusu olan Taksim Meydanı’nda düzenleme çalışmaları başladı.

turistlere özel düzenleme yapılıyor Haberi

turistlere özel düzenleme yapılıyor

Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısı her geçen yıl artarken bu kesime yönelik hizmetler de hızla çeşitleniyor. VIP araba kiralamada Ortadoğulu turistlerin talebi yüzde 70 yükselirken, outlet AVM'ler artık Arapça kitapçık bastırıyor. Turistik bölgeler yerine şehre karışmak isteyen Ortadoğulu turistler ikinci el konut piyasasını da canlandırıyor. 


Turizmciler ve perakendeciler, Ortadoğulu turistlerden memnun ancak, "Hepsi çok para harcıyor inanışı doğru değil, Avrupalı turisleri ihmal etmeyelim" diyor. 


Ortadoğu'nun pek çok ülkesinden Türkiye'ye gelen turist sayısı artarken bu gelişmeye paralel alışveriş harcamaları da giderek yükseliyor. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Hüseyin Do' ğan, ilginin artarak devam edeceği görüşünde. Markaların geçtiğimiz yıllarda başlayan Arapça bilen çalışanları istihdam etme stratejilerine bu yü pazarlama da eklendi. Artık mağazalardaki indirimler sadece İngilizce değil, Arapça hatta Rusça duyuruluyor. Doğan, "Önceden...