22 / 05 / 2024

turizm 2013 Ağrı turizmi 2013

turizm 2013 Ağrı turizmi 2013

Ağrı ilinde İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek olan " Turizm Rehberliği Sertifikalı Eğitim Programı " ile Ağrı turizmine akademik destek sağlanacağı bildirildi...

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Musullu tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

Linay Tur Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Linay Tur Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Gül tarafından kuruldu.

Kaş Kalkan Otoyolu projesi iptal edilsin çağrısı!

Kaş Turizm ve Kültür Derneği, Kaş-Kalkan Otoyolu projesinin doğal varlıklara zarar vereceği gerekçesiyle iptal edilmesi için çağrıda bulundu.  

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Sudan'a 'turizm yatırımına destek' çağrısı!

Sudan Kültür, Turizm ve Tarihi Eserlerden Sorumlu Devlet Bakanı Sümeyye İdris,'turizm yatırımına destek' çağrısında bulundu.

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi açıldı!

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de açıldı.

turizm 2013 Ağrı turizmi 2013 Haberi

turizm 2013 Ağrı turizmi 2013

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek "Turizm Rehberliği Sertifikalı Eğitim Programı"yla tarihi eserleri, dağları, yaylaları, gölleri, meteor çukuru, kaplıcaları, kanyonu, sulak alanlarıyla önemli potansiyele sahip olan kentte turizmcilere akademik destek sağlanacak.


Sürekli Eğitim Merkezi'nin düzenleyeceği programla Ağrı'nın gelişen ekonomik sektörlerinden biri olan turizm sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyen bireylere, genel turizm alanında temel bilgi ve becerileri kazandırma, alanda eğitimli ara personel ihtiyacını karşılayacak eleman yetiştirme, mevcutta çalışan sektör elemanlarının bilgilerini güncel tutma ve mesleklerinde ilerleme olanağının sağlanması hedefleniyor.


Turizm alanında çalışan veya çalışmaya aday olarak hazırlanan, bu alandaki yeteneklerini geliştirmek isteyen, en az lise ve dengi okul mezunu olan herkes programa kayıt yaptırabilecek.


Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Turizm Rehberliği Sertifikalı Eğitim Programı"nı...