03 / 10 / 2024

turizm kış sezonu

turizm kış sezonu

Geçen yıl kuraklık nedeniyle kış mevsiminin beklenen seviyede olmaması nedeniyle zor günler geçiren turizmciler, bu yıl karın erken yağması nedeniyle bu sezonun geçen yıla göre daha iyi geçeceğini ümit ediyor

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

1 kilo istavrit kaç lira 2022? Çinekop fiyatı ne kadar? Şu anda hangi balığın mevsimi?

Balık sezonu yavaş yavaş başlıyor. Vatandaşlar, balığın ne kadar olduğunu, 1 kilo istavrit kaç lira 2022? Çinekop fiyatı ne kadar? şeklinde sorarak öğrenmeye çalışıyor. İşte detaylar!

Beyaz eşyada fırsat ürünler! Profilo 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Eylül ayında enflasyon oranları artan gruplardan olan beyaz eşyada kış sezonu artışların artması beklenirken Profilo’nun 6 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi şöyle. 

AVVA’dan 2022-23 sonbahar kış koleksiyonunda yüzde 30 indirim! İşte 26 Eylül 2022 AVVA fiyat listesi

Avva yeni sezona indirimle girdi. Erkek giyiminin önde gelenmarkası Avva 2022-23 kış sezonu seçili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva'nın indirimli fiyat listesi

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Balık sezonu açıldı! İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık, diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 5 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kış aylarında yüzde 100 zam geliyor Fiyatların artmaması imkansız

Birleşmiş Markalar Derneği üyeleri arasında hazırlanan Haziran Ayı Anketi’nin sonuçlarına göre, organize perakende sektöründe ciro oranı yüzde 80 arttı. Buna rağmen, adet satışları sınırlı kaldı. Öte yandan açıklamaya göre kış sezonu ürünlerinde yıllık bazda yüzde 100’e yakın fiyat artışları da şaşı

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Yedikuyular’da bungalov evler inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış sezonu için Yedikuyular bölgesinde bedesten ve bungalov ev inşasına başladı.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Emlakta yazlık sezonu açıldı!

Yaz sezonunun başlamasıyla beraber İstanbul’da şehir merkezine nispeten yakın lokasyonlardaki yazlıklar ile Ege ve Akdeniz sahillerinde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

turizm kış sezonu Haberi

turizm kış sezonu


Havaların soğumasıyla birlikte Türkiye genelinde ekim ayından itibaren birçok yüksek merkezde kar yağışının görülmesi kış turizmcilerini sezon için umutlandırdı. 


Geçen yıl kuraklık nedeniyle kış mevsiminin en sert yaşandığı ocak-şubat aylarında dahi kar yağışının beklenen seviyede olmaması nedeniyle zor günler geçiren turizmciler, bu yıl karın erken yağmasıyla nedeniyle sezonun önceki yıla göre daha iyi geçeceğini ümit ediyor. 


Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi. 


Bu yıl Eylül ayından itibaren 3 bin 916 metre yükseklikteki Erciyes'te kar yağışının başladığını ve ekim-kasım aylarında ise yağışın 2 bin 200 rakımlı Tekir bölgesine kadar indiğini, bunun da turizmciler açısından sevindirici bir gelişme olduğunu ifade eden Sungur,...