18 / 05 / 2024

turizm kongresi nerede

turizm kongresi nerede

Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde düzenlenen 14. Ulusal Turizm Kongresi başladı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye'nin özellikle son yıllarda turizm pastasından ciddi bir pay almaya başladığını söyledi...

22 otel gerçek değerlerinin yarısına satıldı!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dün Uluslararası 10. Resort Turizm Kongresi'ne katıldı. Ateş, 2018-2020 döneminde 22 otelin satış sürecine katıldım. Otellerin gerçek değeri ekspetriz değerlerinin 2 katıydı. Otel varlık değerlemesi inşaat projesi kriterleriyle yapılmamalı" dedi.

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

27. Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

27. Bursa Kongresi ve Yapı Yaşam Fuarı başladı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

TMMOB Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

Selçuk Üniversitesi, Avrasya Turizm Kongresi'ne hazırlanıyor!

SELÇUK Üniversitesi (SÜ), 28 - 30 Mayıs 2015 tarihlerinde Konya 'da gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi'ne (EITOC) ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Uluslararası 4. Resort Turizm Kongresi gerçekleştirildi!

Turizm Kongresi Antalya Valisi Muammer Türker Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından düzenlenen Uluslararası 4. Resort Turizm Kongresi 'ne katılarak bir konuşma yaptı,

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Turizm kongresi yapıldı!

AKDENİZ Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı iYusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığına işaret ederek, önümüzdeki yıllarda Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi turistik değerlerin randevu alınarak gidilebilecek duruma gele'ini söyledi.

Antalya'da Turizm Kongresi yapıldı!

Antalya'da Turizm Kongresi yapıldı. AKTOB' UN imtiyaz sahibi olduğu Resort Dergisi'nin bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi. Antalya'da bulunan Aska Laıa Hotel'de başladı.

Resort Turizm Kongresi yarın başlıyor!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye’nin imaj sektörü olduğ

4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi ne zaman?

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, 27-28 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde turizm sektörünün karar verici olacağını söyledi...

turizm kongresi nerede Haberi

turizm kongresi nerede

Sabancı Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen kongrede konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye'nin özellikle son yıllarda turizm pastasından ciddi bir pay almaya başladığını söyledi.


Kayseri'nin de turizm açısından pek çok avantaja sahip olduğunu belirten Düzgün, havalimanının şehre bu kadar yakın olduğu çok az şehir bulunduğunu, kente gelen turistlerin uçaktan indikten sonra 15-20 dakika içerisinde Erciyes Kayak Merkezi'ne ulaşabileceklerini kaydetti.


Buna rağmen kentin turizmden gereken payı alamadığını ifade eden Düzgün, "Türkiye'ye yılda 35 milyona yakın turist geliyor ancak bunların sadece yüzde 1'i kentimize geliyor. Zenginliklerimizle daha fazlasını hak ediyoruz. Hemen yanı başımızda milyonların ziyaret ettiği Kapadokya bölgesi bulunuyor. Ciddi bir yönlendirmeyle bu turistleri kentimize çekebiliriz" dedi.


Türkiye'ye gelen turist sayısında artış yaşandığına dikkati çeken Düzgün, "2012 yılı rakamlarına baktığımızda dünyada en çok turist kabul eden...