03 / 05 / 2024

turizm yatırımcıları derneğinin toplantısı nerede yapıldı

turizm yatırımcıları derneğinin toplantısı nerede yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Artık turizm tanıtım faaliyetini bir Türkiye markası içerisinde yerleştiren, bunu küresel strateji haline getiren projelere yer vereceğiz" dedi...

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!

Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Döviz yatırımcıları dikkat! 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı

Birikim yapan vatandaşların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri halinde olan döviz, yaklaşık son iki senedir sert dalgalanmalar sebebiyle yatırımcıları ve piyasayı tedirgin ediyor. Bankalararası Finansal Telekomünikasyon Derneği, Euro ile alakalı çarpıcı bir veri paylaştı. İşte ayrıntılar

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Gümüş fiyatları yatırımcıları dikkat! Gümüş küllerinden doğuyor! İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Pek çok kişinin bir numaralı yatırım aracı olan gümüş, fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlarca merakla araştırılıyor. İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Kripto para yatırımcılarına sanal dolandırıcılık uyarısı!

Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para yatırımcılarını sanal dolandırıcılığa karşı uyardı.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Türkiye'ye yatırım yapan yabancı yatırımcıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), yabancı yatırımcıların eğilim ve beklentilerini ölçümlemek için yeni bir saha araştırması yaptı. Çalışmada yabancıların uluslararası piyasalarda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye gayrimenkul piyasasına güvendiği belirlendi.

turizm yatırımcıları derneğinin toplantısı nerede yapıldı Haberi

turizm yatırımcıları derneğinin toplantısı nerede yapıldı


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Sadece Türkiye içinde kendi kendimize dönük olarak yaptığımız iç faaliyetler, kendi kendimizi ağırladığımız festivaller, turizm faaliyetlerinin artık tamamını geride bıraktık. Bunların hiçbirine hiçbir şekilde destek vermeyeceğiz. Turizm tanıtım faaliyetini bir Türkiye markası içerisinde yerleştiren, bunu küresel strateji haline getiren projelere yer vereceğiz" dedi.


Çelik, Turizm Yatırımcıları Derneğinin (TYD) Sheraton Otel'de düzenlenen "Geleneksel Yıl Sonu Turizm Değerlendirme Toplantısı"nda, Türkiye algısının yönetilmesinde turizmle ilgili rakamların ortaya konulmasının, Türkiye'nin geldiği konumu göstermesi bakımından önemli ve etkili olduğunu söyledi.


Göreve başladığından bu yana pek çok krizle karşı karşıya kaldıklarını anımsatan Çelik, "konjonktür ve endişelerden uzak, siyasi türbülanslar karşısında pasifist  davranmayan bir kriz yönetimi uygulamayı hayata geçirmeye çalıştıklarını belirtti.


-"Türkiye'nin hikayesini anlatacağız"-


Çelik, Türkiye'nin tanıtım değerlerinin yükseltilmesi için Türkiye'yi anlatan bir tanıtım...