22 / 07 / 2024

turizmde yatırım bölgeleri

turizmde yatırım bölgeleri

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, “Kastamonu, Van, Kars, Trabzon, Mersin, Kütahya, Afyon, Hatay, Adana, Erzincan gibi illerimizin turizm geleceği çok parlaktır. Yatırımcılar, bu şehirlerdeki turizm yatırımı fırsatını kaçırmasın” dedi.

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

İstanbul’da arazi yatırımı için ilçe ilçe mahalle mahalle fırsat bölgeleri.1 yıl sonra mumla ararsınız

Toprak yatırımı yapanların sayısı geçen yıl rekor seviyeye ulaşırken vatandaş nereye yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı yapmak isteyenler için İstanbul’u işaret ederek ilçeleri mahalle mahalle açıkladı.

2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu! İşte en gözde emlak lokasyonları!

Kentsel dönüşüm hamleleri ve özel sektör ile kamunun açıklayacağı kampanyaların etkisiyle hareketli bir dönemin beklendiği 2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu İşte en gözde emlak lokasyonları...

Arsa ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Kocaeli'de geleceği olan ve az para ile yatırım yapılabilecek yerler!

Yeni bir arsa ya da konut yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Kocaeli'de geleceği olan ve daha az para ile yatırım yapılabilecek yerleri paylaştı.

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Türkiye'nin gözü Irak’ın 3 yıllık yatırım bütçesinde!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak İmar, İskan, Belediyeler ve Kamu İşleri Bakanı Bengin Rekani ile görüşmesine ilişkin, "Irak'ın onaylanan 3 yıllık bütçesinde yatırımlara ayrılan payın büyüklüğü firmalarımıza çok önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

turizmde yatırım bölgeleri Haberi

turizmde yatırım bölgeleri

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizm yatırımcılarına, turizm yatırımı yapmaları için fırsat sunan 10 şehri açıkladı.


TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, “Kastamonu, Van, Kars, Trabzon, Mersin, Kütahya, Afyon, Hatay, Adana, Erzincan gibi illerimizin turizm geleceği çok parlaktır. Yatırımcılar, bu şehirlerdeki turizm yatırımı fırsatını kaçırmasın” dedi.


Türk turizminin, dünya genelinde başarıyla ilerlediğini anlatan Başaran Ulusoy, “Türkiye, dünya turizminde ilk 5’in içindedir. Türkiye’nin geleceği, turizmdir. Yatırımcılar, otel yapmaya devam etsin. Aman, nazara da gelmeyelim” diye belirtti.


TÜRSAB heyeti, 2 ve 3 Ağustos tarihleri arasında, Kastamonu’ya bir program gerçekleştirdi. Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’ın makamına, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyeti tarafından 2 Ağustos cumartesi günü yapılan ziyarette, kentin henüz yeterince keşfedilmeyen bir turizm, tarih, kültür, doğa, sağlık, gastronomi hazinesi olduğu kaydedildi.

Kastamonu’daki 1268...