28 / 04 / 2024

turizme yarımlar

turizme yarımlar

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği tarafından derlenen verilere göre, projelerden 169'u komple yeni yatırımları kapsıyor. 11 bin yeni istihdam ve 47 bin 607 yeni yatak kapasitesi üreretilecek.

İslam Memiş altın almak isteyenleri uyardı! Yarından itibaren altın fiyatları böyle olacak!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın piyasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altın almak isteyenlerin özellikle yarına kadar alımlarını tamamlamasını söyleyen Memiş, Mart ayı için altın fiyatlarının nasıl olacağını söyledi. 

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

TOKİ'den 2024'ün ilk kampanyası! Vadeli ucuz konut için yarın son gün!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 4 bin 732 TL taksitle 2+1 konut fırsatı sunuyor. Proje için başvuru dönemi yarın sona eriyor. 

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bir projesinde daha satışları başlatıyor. Başvuruların yarın itibarıyla kabul edilmeye başlanacağı projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

‘Türkiye’de konut fiyatı Avrupa’yla yarışıyor!’

Konut fiyatlarına ve yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Budapeşte’de 450 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. Yücel, Türkiye’deki konut fiyatlarının Avrupa’yla yarıştığını vurguladı.

Kocaeli'de 2023'ün ilk yarısında tamamlama vizesi alan yatırımlar 1.336 kişiye istihdam sağladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2023 yılının ilk yarısında Kocaeli'de toplamda 1 milyar 112 milyon 370 bin Türk Lirası  tutarındaki yatırımlara "tamamlama vizesi" verildi.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Siemens iQ300 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi 13.840 bin TL! Özellikleri neler? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Hanelerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri haline gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça araştırılıyor. Biz de sizin Siemens iQ300 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri derledi

Kurgusal evrende arsa kapma yarışı: Metaverse kumar mı?

Yapılan araştırmalar, insanlar ve şirketlerin internetin sanal gerçeklik versiyonu metaverse'de (kurgusal evren) yer edinmek amacıyla yarışırken, son bir senede yaklaşık 2 milyar dolar harcandığını gösteriyor. Peki Metaverse yatırımları mantıklı mı?

Madame Coco'dan dev indirim! Nevresim takımları yarı fiyatına! İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Madame Coco internete alışverişlerine özel "Sepette yarı fiyatını öde" kampanyasını başlattı. İşte kampanyanın detayları...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Beklenen gün geldi! Dikkat yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kağıthane Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

turizme yarımlar Haberi

turizme yarımlar

Turizm sektörü, bu yılın ocak-haziran döneminde 47 bin 607 yeni yatağı öngören 205 proje için 3,1 milyar liralık yatırım teşviki aldı. 


Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından derlenen verilere göre, projelerden 169'u komple yeni yatırımları kapsıyor. 2,7 milyar liralık komple yeni yatırımlarla toplamda, 11 bin yeni istihdam ve 47 bin 607 yeni yatak kapasitesi üretilecek. Yeni konaklama tesisi yatırımlarında ilk sıraları yüzde 36 ile 3 yıldızlı, yüzde 33 ile 4 yıldızlı oteller alırken, bunları yüzde 15 ile 5 yıldızlı oteller ve yüzde 7,7 ile butik oteller izledi. Komple yeni yatırımların illere göre dağılımda ilk sıraları Antalya ve İstanbul aldı. Bu illeri Muğla, Mersin, Yalova, Aydın, Bursa, Konya, Balıkesir, Adana ve İzmir takip etti. Yaratılacak toplam yatak kapasitesinin yüzde...