07 / 05 / 2024

turizmi neler bekliyor

turizmi neler bekliyor

Aqua Fantasy Genel Müdürü ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Alay, Utrecht Turizm Fuarı'nda Türkiye ile ege turizmini değerlendirdi.

Konut piyasasını ne bekliyor?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında konut piyasasını kaleme aldı. Peki konut piyasasını önümüzdeki günlerde neler bekliyor? 

İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor? Seçim sonrası kentsel dönüşüm hızlanacak mı? 

Seçimlerden önce sık sık konut piyasasının geleceği merak ediliyordu. Peki İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

Bundan sonra konut piyasasını neler bekliyor?

Ekonomi seçim sonuçlarının ardından yeniden şekillenirken, konut piyasasında neler olacağı merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Calman, konut kredilerinde beklenen hareketin olmayacağını söyledi.

Türk çimento sektörü üretimi 81,5 milyon tona ulaştı! 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

Türk çimento sektörünün 2023 yılında üretiminin yüzde 10,5 artışla 81,5 milyon tona ulaştı. Peki 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

Yeni konut inşaatlarında yatırımlar düşecek! Sektörü neler bekliyor?

İnşaat sektöründeki sıkı finansman şartları ve maliyetlerde yaşanan artış işleri zorlaştırıyor. Peki inşaat sektörünü neler bekliyor? İşte detaylar...

Kiracılar dikkat! Kirasını geç ödeyen kiracıyı neler bekliyor?

Kira ödemelerini günü gününe yapmayarak geç yapan kiracılar ile ev sahipleri arasında sıkıntılı durumlar yaşanabiliyor. Buna göre, kira ödemelerini günü gününe yapmayan kiracılar ile ev sahipleri karşı karşıya geliyor. Kirasını geciktiren kiracıyı neler bekliyor?

Ev ve araba almak için bekleyenler hazır olun! 2024'te piyasaları neler bekliyor?

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılar başta olmak üzere ev ve araba almak isteyenleri uyararak 2024 yılında piyasalarda neler olacağını açıkladı.

2024’te konut piyasasını neler bekliyor?

Endeksa 2023 yılının konut satış eğilimlerini ve yaşanan dalgalanmaların nedenlerini değerlendirdi. Ayrıca 2024 yılında konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki, 2024’te konut piyasasını neler bekliyor? İşte detaylar...

Borsada sürdürülen etkileyici yükseliş devam ederken, yatırımcıları neler bekliyor? Borsa tahminleri ne diyor?

Yatırımcılar, borsadaki son gelişmeleri büyük bir merakla izlerken, endekslerin sürdürdüğü etkileyici yükseliş dikkat çekiyor. Bununla birlikte, halka arz edilen hisselerde gözlenen büyük ilgi, yatırımcılara yüksek getiri fırsatları sunmaya devam ediyor. Peki bu konuda borsa tahminleri neler?

Borsa İstanbul'da kritik rakam açıklandı! Yatırımcıları neler bekliyor? 

Borsa İstanbul kısa sürede senenin ilk 5 ayında yaşadığı kayıplarını telafi ederken, son dakika gelişmeleri merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor? Yatırımcıları neler bekliyor?

Borsa İstanbul'un izleyeceği süreç merakla araştırılıyor. Bu konuda, uzman isimlerden gelen açıklamalar da yakından takip ediliyor. Peki Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor?

Piyasaları neler bekliyor? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hangi adımları atacak?

Piyasanın umutla fiyatladığı Mehmet Şimşek'in, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Hazine ve Maliye Bakanı şeklinde görev alacağı açıklandı. Piyasalarda dikkatler artık uygulanacak politikaya odaklandı. İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Borsa İstanbul yeni yönetimi bekliyor! Borsada yükseliş olacak mı? Rakamlar bir bir verildi! 

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri ve yükseliş olup olmayacağı merakla araştırılıyor. Peki borsayı neler bekliyor?

turizmi neler bekliyor Haberi

turizmi neler bekliyor

Aqua Fantasy Genel Müdürü ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Alay, Utrecht Turizm Fuarı'nda Türkiye ile ege turizmini Hollanda ve Belçika pazarı üzerinden değerlendirdi. 


2015'in zor bir sene olacağını öngören Alay, turizm sektörünün önde gelenlerinin bu yıl turizm yönünden pozitif sonuçlar almak için yaz sezonuna doğru gerekli çalışmaları yapmaları gerektiğini belirtti. 


Posta...