08 / 05 / 2024

Turizmin geliştiği bölgeler

Turizmin geliştiği bölgeler

Avrupa'daki ekonomik durgunluk ve Rusya'daki daralma turizmcileri Orta Doğu'ya yöneltti. Bu doğrultuda Turistik Otelciler, işletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) üyesi işletmeler. geleneksel mayıs ayı toplantısında konuyu gündemine aldı.

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Beykoz'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, İstanbul'un Beykoz ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Kanal İstanbul'la değerlenen bölgeler!

Artık kesinlik kazanan Kanal İstanbul ile birlikte bu bölgeler gelişerek, yerleşim ve ulaşım anlamında İstanbul’a büyük ve olumlu bir katkı sağlayacak. Proje ile yepyeni kentleşme alanları oluşacak...

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

İnşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacı doğar!

Özbekistan'da inşaat sektörünün hızla geliştiğini belirten MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, inşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacının da doğacağını söyledi...

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul'da hayalet bölgeler oluşmaya başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna yaptığı açıklamada “İstanbul’da ilk 4 ayda sadece 100 bin konut satıldı. Hayalet bölgeler oluşmaya başladı. Satılamadığı için boş kalan inşaatlar ürkütücü” dedi.

İmar affına girmeyen bölgeler!

İmar affı kapsamında alınabilen Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar affına girmeyen bölgeler hangileridir?

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Metro projeleri konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda açılacak olan yeni metro hatlarının geçtiği bölgeler yatırımcıların listesinde bas sıralarda yer alıyor. Metro durakları üzerinde bulunan bölgelerin fiyatları rekor artısını sürdürüyor.

Gelişen Bölgeler Zirvesi'nin 11'ncisi düzenlendi!

Hürriyet'in gayrimenkul sektörünü en iyiyi teşvik etmek ve sektörün sorunlarının çözümüne destek sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği Gelişen Bölgeler Zirvesi'nin 11'incisi İstanbul Kağıthane için gerçekleştirildi.

Demir fiyatları düşmezse 120 bin inşaat firması iş bırakacak!

Müteahhitler, demir fiyatlarının ani yükselişinden dolayı demir bulmakta zorlanıyor. Eğer demir fiyatları 9 Haziran'a kadar düşmezse 120 bin müteahhit işi bırakma kararı aldıklarını bildirdi.

Turizmin geliştiği bölgeler Haberi

Turizmin geliştiği bölgeler

Avrupa'daki ekonomik durgunluk ve Rusya'daki daralma, turizmcileri Orta Doğu'ya yöneltti. 2015'in ilk 4 ayında Türkiye'ye gelen Arap turist sayısında yüzde 39 artış olurken, Avrupa'nın Körfez ülkelerine Schengen muafiyeti çalışması turizmcileri tedirgin etti. 



ÂB'nin. Arap ülkelerine yönelik Schengen vizesini kaldırarak serbest dolaşım hakkını sağlama girişimini gündemine alması, Türk turizmcileri tedirgin etti. Avrupa'daki ekonomik durgunluk ve Rusya'daki daralmadan kaynaklanın kaybı telafi etmek için Orta Doğu'ya odaklanan turizmciler. Körfez pazarını kaybetmemek için...