30 / 04 / 2024

Türk Eğitim Vakfına ait gayrimenkuller

Türk Eğitim Vakfına ait gayrimenkuller

Reşat Altın'ın 7 milyon 464 bin liraya satıldığı 1996 yılında, TEV'e ait gayrimenkuller açık artırma ile satılacakmış. Beykoz'da 407 metrekarelik arsanın 1/8 hissesi 101 milyar 750 milyon lira asgari bedelle satılacakmış.

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Üniversite öğrencileri için 2023 TEV burs başvuruları başladı: Kimler başvuramaz, nasıl başvurulur?

2023-2024 akademik yılı, üniversitelerin öğrencilere kapılarını yeniden aralamasıyla başladı. Yeni başlayan gençler ve devam edenler, eğitim giderlerini desteklemek adına burs olanaklarına yöneliyor. Bu noktada Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından sağlanan burs fırsatları öne çıkıyor.

O banka anne babalara eğitim harcamaları için tam bu kadar para hediye edecek!

Okulların açılmasına sayılı günler kala bütün bankalar peş peşe eğitim harcamalarına ilişkin kampanyalar düzenlerken yeni bir kampanya haberi de QNB Finansbank’tan geldi. QNB Finansbank, eğitim harcamalarına 600 TL hediye edeceğini duyurdu.

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Öğrencilere burs müjdesi! O vakıf, öğrencilere rekor düzeyde burs verecek!

Türk Eğitim Vakfı, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden etkilenen depremzede öğrencilere burs vereceğini duyurdu.

Türkçe öğretmenleri 2023'te ne kadar alacak?

Yeni yıla sayılı günler kala asgari ücretin ne olacağı beklenirken, Türkçe öğretmenleri 2023 yılında maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Yılda iki kere zam yapılan öğretmen maaşları derecelerine göre belirleniyor. Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları, düzenlemiş olduğu özel kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı şekilde öğretmenlere yurt içi uçuşlarda yüzde 20 oranında indirim uygulayacak. İşte detaylar… 

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

Instagram’a Türkçe Altyazı Özelliği Eklendi

Milyonların kullandığı sosyal ağ Instagram’ın akış videolarına Türkçe otomatik altyazı özelliği geliyor…

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Türk Eğitim Vakfına ait gayrimenkuller Haberi

Türk Eğitim Vakfına ait gayrimenkuller



SATILIK GAYRİMENKULLER


     Türk Eğitim Vakfı'nın sahibi bulunduğu ve aşağıda asgari satış bedelleri belirtilen gayrimenkuller en uygun teklif sahipleri arasında yapılacak açık artırma ile satılacaktır.

     Teklif sahiplerinin 20.06.1996 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar talepte bulundukları gayrimenkul ün asgari satış bedelinin %25'i kadar geçerli teminatları ile Vakfımıza başvurmaları gerekmektedir. Teminatlar banka teminat mektubu veya nakit olarak kabul edilir.

Cinsi             Yeri                                                      Asgari Satış Bedeli


Arsa  ...