04 / 05 / 2024

Türk Henkel iletişim

Türk Henkel iletişim

Henkel'in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014'e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD'li dev banka Goldman Sachs, Türkiye'de seçim öncesi döviz piyasasında istikrarsızlık potansiyeli olduğunu belirterek döviz uyarısında bulundu. Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Anthaven Aspat iletişim!

ASPAT, Dünya harikası bir koy türkülere konu olmuş. Anthaven Aspat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Türk Henkel iletişim Haberi

Türk Henkel iletişim

Türkiye'de 50 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Henkel, kurumsal alanda başarılı çalışmaları ödüllendirmeyi ihmal etmiyor. Henkel'in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014'e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.


Henkel'in global olarak şirket içinde verdiği en prestijli ödüllerden biri olan Global Functional Excellence Award 2014, "Henkel'in Türkiye'deki 50. Yıldönümü" çalışmaları dolayısıyla "Kurumsal İletişim" kategorisinde bu yıl Türkiye'ye verildi. Taşıdığı prestijin yanı sıra Türkiye'ye ilk kez gelmesi sebebiyle de büyük mutlulukla karşılanan ödül, Türk Henkel'in başarısını da taçlandırmış oldu.


Henkel'in Türkiye'deki 50. Yıldönümü çalışmaları için Kurumsal İletişim departmanı ile birlikte şirketin farklı iş birimleri ve fonksiyonlarından çalışanların yer aldığı bir proje ekibi oluşturuldu. Projenin gerek iç ve dış iletişimi gerekse uygulanması...