28 / 04 / 2024

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı gazze konut

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı gazze konut

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın Gazze'de hayata geçirdiği 320 konut, Filistinlilere teslim edildi.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Kiralar 5 yılda yüzde 900'e yakın arttı: Tüketici Birliği çözüm önerilerini paylaştı! Ev sahiplerine yüksek vergi...

Kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artışlar, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkları resmen kriz haline getirdi. Tüketici Birliği Federasyonu çözüm önerilerini sıraladı. İşte ayrıntılar...

Aman dikkat Tüketiciler Birliği uyardı! Bunu yapan görürseniz CİMER'e şikayet edin

Türkiye'yi sarsan depremin akabinde yaralar sarılmaya çalışılırken bu durumu farklı kullananlar da var. Bazı sigorta şirketleri sanki yasalmış gibi göstererek,  deprem riskini bahane ederek kasko yapmaktan kaçınıyorlar. Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin önemli bilgiler açıklayarak uyardı.

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı açıkladı! Emekliler 10-15 bin TL promosyon alabilir!

Emekli promosyonu konusu son bir ayın en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı promosyon hakkında herkesi ilgilendiren bir açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Tüketiciler Birliği ev sahiplerini uyardı: Perde takın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, ev sahiplerini dolandırıcılara karşı uyardı. İşte merak edilen detaylar!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

TİKA'nın Uganda'da inşa ettiği okul hizmete açıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) Uganda'da inşa ettiği okul hizmete açıldı.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı gazze konut Haberi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı gazze konut

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın Gazze'de yapımını tamamladığı 320 konut, Filistinlilere teslim edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Mufid el-Hasayine, anahtar teslimi için Gazze'de düzenlenen törende yaptığı açıklamada, TİKA tarafından yaptırılan konutların, Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın talimatıyla İsrail'in 2014 yılındaki saldırılarında evlerini kaybedenler ile yoksul Filistinli ailelere teslim edildiğini belirtti.

Bölgedeki yoksul aileler için yeni konutların inşa edilmesi konusundaki temennilerini dile getiren Bakan Mufid el-Hasayine, "TİKA başta olmak üzere Türkiye'nin Filistin halkına sağladığı destekten çok memnunuz." diye konuştu. Hasayine, konuşmasının ardından yüzlerce Filistinli aileye evlerinin anahtarlarını teslim etti.

Gazze'nin güneyinde halk arasında Hucr ed-Dik olarak bilinen Vadi Gazze köyünde inşaatı tamamlanan 320 konut, imzalanan anlaşmayla çarşamba Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanlığına teslim edilmişti.

TİKA, İsrail'in Gazze'ye 2014...