18 / 05 / 2024

türk kilise kapıları

türk kilise kapıları

Hatay'da küçük yaşlarda başladığı ahşap oymacılığında kendini geliştiren Ali Altun, birçok ülkedeki kiliselerin kapılarını yapıyor. Ahşap oyma ustası Altun: "Çalışmalarımızı Amerika, Almanya, Hollanda, İsviçre gibi birçok ülkeye gönderdik" dedi.

Türk inşaatçıları 135 ülkede 492.6 milyar dolarlık projeye imza attı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Türk inşaat firmalarının bugüne kadar 135 ülkede 492,6 milyar dolar değerinde proje üstlendiğini açıkladı.

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Türk halıcılardan ihracat rekoru! Tam 2 milyar 755 milyon dolar gelir!

Türk halı ihracatçıları,  açıklanan rakamlara göre ihracattan 2022 yılında 2 milyar 754 milyon 757 bin dolar gelir elde etti.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

Türk inşaatçılar yurt dışında 9 bin 700 proje yaptı!

Yurt dışında 123 ülkede 9 bin 700 proje hayata geçiren Türk inşaat sektörü, konut üretimiyle başladığı üretim yolculuğunda metro, enerji santrali, havalimanı gibi büyük ölçekli projelerle gücünü pekiştiriyor...

Atatürk Havalimanı 7 Nisan'da ticari uçuşlara kapılarını kapatıyor!

Türkiye'nin göz bebeği Atatürk Havalimanı 7 Nisan tarihinde ticari uçuşlara kapılarını kapatıyor.

Jennifer Aydın ABD'deki malikanesinin kapılarını açtı!

Amerika’da oturan Türk asıllı Jennifer Aydın, 9 odalı 16 banyolu havuzlu, basketbol sahası olan malikanesinin kapılarını açtı. İşte o ev...

Ebru Şallı evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, evinin kapılarını takipçilerine açtı. İşte Şallı'nın oğlu Beren ve Pars ile yaşadığı ev...

Alessandra Ambrosio evinin kapılarını açtı!

Ünlü model Alessandra Ambrosio, evinin kapılarını Architectural Digest Dergisi'ne açtı. Ambrosio verdiği röportajda evinde Türk mobilyaları bulunduğundan da bahsetti.

Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) konsorsiyumunda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk, "Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak" dedi.

Türk inşaatçılar Venezuela pazarına girecek!

Türk müteahhitleri Venezuela pazarına girmeye hazırlanıyor. Türkler, konut açığı olduğu belirtilen ülkede konut projeleri ve metro yatırımı yapacak.

türk kilise kapıları Haberi

türk kilise kapıları

Ali Altun "Ortodoks kilisesine Aziz Pierre'nin resminin bulunduğu bir kapı yapmıştım. Amerika'dan gelen bir heyet kiliseyi ziyaret ederken kapıyı çok beğenmiş. Benden, Güney Kaliforniya'da bulunan San Andrea Kilisesi için kapı istediler"


Küçük yaşlarda başladığı ahşap oymacılığında kendini her geçen gün geliştiren Ali Altun, yaptığı eserlerle dünyanın da dikkatini çekiyor. Altun, dünyanın farklı ülkelerinde bulunan kiliselerin kapılarını yapıyor.


Küçük yaşlardan beri ahşap oymacılığı yapan Ali Altun (55), iş yerinde ürettiği kapıları ABD, Nijerya, Almanya ve İngiltere'deki kiliselere satıyor.


Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukken gördüğü havari heykellerine ilgi duyduğunu, bunu da mesleğine yansıttığını söyledi.


Ahşap oymacılığına ilkokul çağlarında başladığını anlatan Altun, ilkokulu bitirdikten sonra işine daha çok sarıldığını belirtti.


Okulu bitirdikten sonra mesleğinde yeniliklere kapı açtığını ifade eden Altun, şöyle devam etti:


"Bazı mobilya firmalarının yaptığı...