05 / 05 / 2024

Türk Telekomun karı 2014

Türk Telekomun karı 2014

Mobilde 493 bin net abone kazanımı ile 15.8 milyon aboneye ulaşılırken, 2014’ün yarısında mobil numara taşımada 2013’ün tamamında gerçekleşen rakamın üzerinde bir kazanım sağlanarak, 1.1 milyon net abone elde edildi...

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Lirası, dolara karşı yine yenik! TL, 29 günde dolara karşı yüzde 0,53 eridi!

Gelişen bazı ülke para birimleri dolar karşısında değer kazanırken, TL’nin, ABD Doları karşısındaki değer kaybı sürüyor. Türk Lirası, 2023 yılının başından bugüne kadar dolara karşı yüzde 0,53 oranında değer yitirdi.

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.

Dolar 30 lirayı bulacak! Ünlü ekonomist Tuna Kaya açıkladı! Türk Lirası ateşe atıldı

Doların Türk Lirası karşısındaki akıbeti son derece panik yaratırken, bir dolar öngörüsü de ünlü ekonomist Tuna Kaya’dan geldi. Kaya, doların 30 liraları bulacağını söylerken, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Türk vatandaşlığı için BES'e yatan paraya devlet karışmayacak

Türk Vatandaşlığı Kanununun uygulanmasına yönelik yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. En az 500 bin dolar veya karşılığı döviz tutarında emeklilik sistemine giren Türk vatandaşlığı alabilecek

İngiliz basınının gündeminde Türk çiftçisi var! Binlerce çiftçi yüksek maliyetler ve borçlarla karşı karşıya!

İngiliz Financial Times gazetesi Türkiye'de artan maliyetlerden dolayı Türk çiftçisinin zorlandığını ifade eden bir haber yayımladı.

Altın ve doları patlatacak enflasyon açıklaması! Türk lirasının değeri iyice düşecek

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yıl sonu enflasyon rakamları beklentisini yükseltti. Açıklanan oranlar Türk lirasındaki değer kaybının hızlanacağını gösteriyor. Buna karşın yatırımcının dolar ve altına yönelerek fiyatların artmasına neden olacağı öngörülüyor.

Elindeki doları satıp Türk lirası yaparak faize koyanlar dikkat! Artık sona erdi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası cinsi zorunlu karşılıklara uyguladığı faiz oranını sıfıra çekerken gerçek kişilerde dövizden dönüşüme uyguladığı ilave faiz ödemesini de sonlandırdı.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Rusya-Ukrayna savaşı Türk müteahhitlere pahalıya patlayabilir!

Rusya-Ukrayna savaşının Türk müteahhitlere pahalıya patlayabileceğine dikkat çekiliyior. Türk müteahhitlerin Ukrayna ve Rusya’daki 25 milyar dolar değerindeki projelerinin savaşın sona ermemesi halinde riskle karşılaşacağı belirtiliyor.

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Telekomun karı 2014 Haberi

Türk Telekomun karı 2014

Mobilde 493 bin net abone kazanımı ile 15.8 milyon aboneye ulaşılırken, 2014’ün yarısında mobil numara taşımada 2013’ün tamamında gerçekleşen rakamın üzerinde bir kazanım sağlanarak, 1.1 milyon net abone elde  edildi. Ayrıca genişbantta 18 bin net abone kazanımı kaydedildi. Operasyonel olmayan etkiler göz ardı edildiğinde konsolide gelirlerdeki büyüme yüzde 4.5 olarak gerçekleşirken Grup, TL’nin değer kazanmasının katkısı ile 801 milyon TL’lik net kâr elde etti.





FAVÖK korundu

Konsolide bazda Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kâr (FAVÖK), 1.2 milyar TL olarak korunurken, FAVÖK marjı yüzde 38’e yükseldi.

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, şirketlerini iştirakleri ile birlikte hızlı entegrasyona uyumlu hale getirmek ve daha fazla verimlilik  elde etmek amacıyla yapılan yönetim değişikliklerinin öne çıktığını kaydetti. Güçlü operasyonel verimliliklerini etkin bir biçimde uygulamaya devam ettikçe, yüksek kaliteli...