04 / 05 / 2024

Türk Ytong ürünleri

Türk Ytong ürünleri

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Ytong 0,09, İstanbul Yapı Fuarı'nda tanıtıldı!

Türk Ytong, sektörde ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda ısı yalıtım performansı yüzde 30 geliştirilmiş yeni ürünü “Ytong 0,09”u ilk defa sergileyen Türk Ytong, inovasyonda kat ettiği mesafe ile dikkat çekiyor.

Türk Ytong, kapasitesini yüzde 40 artıracak!

Avrupa'nın en büyük ikinci, Türkiye'nin ise yüzde 60 pazar payı ile lider üreticisi konumunda olan Türk Ytong, devreye girecek yeni yatırımları ile kapasitesini yüzde 40 artıracak.

Türk Ytong, İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Fuarda yapı malzemesi sektöründe fark yaratan inovatif ürünlerini sergileyecek olan Türk Ytong’ un yöneticileri, sektöre dair görüşlerini ve de hedeflerini paylaşacak, fuar boyunca soruları yanıtlayacak.

Türk Ytong Yapı İstanbul Fuarı'na katılıyor!

Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yer alacak.

Türk Ytong, 5. Enerji Verimliliği Fuarı'na katıldı!

Türk Ytong, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen EVF 2014 - 5. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı. Türk Ytong standında ısı yalıtım plağı başta olmak üzere, Ytong ürünleri tanıtıldı.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Türk Traktör temettü ödemeleri yatırıldı mı? Türk Traktör 2023 temettü ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Hemen bakın

Türk Traktör temettü ödemeleri yatırıldı mı? Türk Traktör 2023 temettü ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Hemen bakın...

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaya tarafından kuruldu.

Yerli alamadı yabancıya gitti! Türk Traktör rakamları açıkladı

Türk Traktör 2022 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem karı elde ettiğini duyurdu. Şirket, 9 aylık net dönem karında Türk Lirası bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 94’lük artış sağladı.

Türk Ytong ürünleri Haberi

Türk Ytong ürünleri

Türk Ytong, Multipor Isı Yalıtım Levhası ve Ytong 0,09 Duvar Blokları başta olmak üzere yenilikçi ürün ve hizmetlerini fuarda sergiledi. Türk Ytong Genel Müdür Yardımcı Tolga Öztoprak, fuarda yaptığı açıklamada ‘Fuarda iş ortaklıklarımızın ve sosyal paydaşlarımızın sayısını artırma imkanı bulduk ve ürünlerimizi daha geniş kitlelere tanıttık. Bütün sektörü bir çatı altında toplayan Yapı Fuarı’nın sektöre sağladığı fayda her yıl artıyor’ dedi.

Multipor yapılarda yangına kalkan oluyor

Türk Ytong fuarda, yüzde 100 yanmaz NaturePlus ve IBU (Alman Yapı ve Çevre Enstitüsü) EPD sertifikalı, “Multipor’’ ısı yalıtım levhası ile dikkatleri üzerine çekti.
Mineral esaslı Multipor Isı Yalıtım Levhası, binalarda ısı yalıtımı yetersiz duvarların, tavan ve terasların ısı yalıtımında, ısıtılmayan hacimlerin tavanlarında ve binaların konsol döşemelerinin ısı yalıtımında kullanılıyor. A1 sınıfı hiç yanmaz özellikteki...