06 / 05 / 2024

türkiye 500 Büyük Hizmet İhracatçı listesi

türkiye 500 Büyük Hizmet İhracatçı listesi

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırması kapsamında Türkiye'nin  şampiyonları belirlendi ve ödülleri verildi. 

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem... Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti...

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

2023’te Türkiye ekonomisi büyüyecek mi? Ne kadar büyüyecek?

Reuters, Türkiye’nin 2023 yılında 2.8 büyüyeceğini tahmin etti. Türkiye ekonomisinin ilk üç aylık dönemde yüzde 3.9 büyümesi, 2023 yılı genelinde ise yüzde 2.8 büyümesi öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

IMF Türkiye'nin büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin ekonomik büyüme tahmini 0,3 puan azaltılarak yüzde 2,7’ye çekti.

IMF, Türkiye’nin büyüme tahminini aşağı yönlü revize etti!

Uluslararası Para Fonu (IMF) raporunda, Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin ekonomik büyüme tahmini 0,3 puan azaltılarak yüzde 2,7’ye çekilirken, gelecek yıla ilişkin büyüme tahmini 0,6 puan artırılarak 3,6’ya çıkarıldı.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika fiyatlarını duyan inanamadı! Shell, BP, PO 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem yaşanıyor. Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını duyan inanamıyor. İşte en güncel Opet, BP, Petrol Ofisi, Total, Shell 5 Kasım 2022 fiyat listesi....

Dolarda şok edecek iddia! Eylül ayı işaret edildi! Türkiye'ye büyük döviz girişi olacak, hızla düşecek...

Döviz ve altın fiyatlarına yönelik öngörüleri çok konuşulan Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel'den çok konuşulacak bir iddia daha geldi. İşte Batırel'in dolara ilişkin dikkat çektiği noktaları...

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

türkiye 500 Büyük Hizmet İhracatçı listesi Haberi

türkiye 500 Büyük Hizmet İhracatçı listesi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın ikinci listesi açıklandı. Bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırması kapsamında Türkiye'nin  şampiyonları belirlendi ve ödülleri verildi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; THY, 2016 rakamlarına göre yapılan bu yılın sıralamasında da birinci oldu. Listede ilk 10'da THY’nin ardından sırasıyla Polimeks, Pegasus, Yapı Merkezi, SunExpress, Netlog Lojistik, TAV Havalimanları, Rönesans Holding, Atlasjet ve Gap İnşaat yer aldı.

İlk 10 firma ve 17 alt sektörde en çok ihracat yapan ilk 3 firmaya ödülleri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katıldığı törenle verildi.