13 / 05 / 2024

türkiye alman DB Schenker

türkiye alman DB Schenker

Demiryollarının özelleştirmesi yabancıların da dikkatini çekti. Alman DB Schenker, Türkiye'de yeni bir yük taşımacılığı hattı kurmaya hazırlanıyor...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Türkiye Petrolleri personel alımı yapıyor! KPSS'den 60 puan almanız yeterli!

Türkiye Petrolleri KPSS’den 60 puan alma şartıyla personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye’de arama ve üretim faaliyetlerine kesintisiz devam eden ve enerji sürekliliğini sağlayan Türkiye Petrolleri, 126 personel alımı yapacağını duyurdu. 

Alman devi Türkiye'yi seçti! İzmir'de üretim yapılacak

30 yılı aşkın süredir Türkiye'de madeni yağ üreten TotalEnergies Turkey Pazarlama, Alman beton firması Putzmeister Türkiye ile SANY Orijinal Yağlarının üretimi için üç yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı. İşte tüm detaylar...

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

Alman kahve devi Tchibo yeni yatırımlarla Türkiye’yi merkez yapacak!

Alman perakende ve kahve devi Tchibo, Türkiye’yi kahvede merkez haline getirip 70 ülkeye buradan ihracat yapmayı hedefliyor. Şirket, 2027'ye kadar da mağaza sayısını 2 katına çıkaracak.

Alman devinden Türkiye'ye 40 milyon avroluk yatırım!

Alman devi ZF Group, ZF CVS Türkiye aracılığıyla ticari araç fren körükleri için Sakarya'da kurduğu fabrikasının resmi açılışını yaparak, ek tesislerin de temel atma törenini gerçekleştirdi.

Volkswagen Taigo Türkiye yollarında! İşte Taigo 11 Nisan 2022 fiyat listesi!

Alman otomotiv devi Volkswagen'in Taigo modeli Türkiye yollarındaki son model olarak dikkat çekiyor. Peki Volkswagen Taigo fiyatı ne kadar? İşte Taigo 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Alman TUI, Türkiye'deki 17'nci otelini aldı!

Almanya'nın en büyük turizm şirketlerinden TUI, Türkiye'den otel almaya devam ediyor.  Alman TUI, bu kez Antalya-Belek'teki Club Asteria'yı aldı. TUI böylece Türkiye’de bu yıl aldığı 3 otelle birlikte zincirdeki halka sayısını da 17’ye çıkardı...

Volkswagen Türkiye kararını yıl bitmeden açıklayacak!

Alman devi Volkswagen'in üst düzey yetkilileri yaptıkları açıklamada şirket için Türkiye'nin doğru tercih olduğunu söyledi. Şirketten resmi açıklamanın ise yıl bitmeden geleceği belirtildi.

Yenilenebilir enerjide Türk-Alman iş birliği devam edecek!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Thilo Pahl, Türkiye ve Almanya arasındaki ticaret hacminin 36 milyar dolara ulaştığını söyledi.

Türkiye'nin büyümesinden pay almanın en kolay yolu hisse senedi almak!

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gönen, Vatandaş için Türkiye'nin ve şirketlerin büyümesinden pay almanın en kolay yolu bizden hisse senedi almak olduğunu ifade etti.

ABD basını: En hesaplı evler Türkiye’de!

ABD basınına göre, OECD ülkeleri arasında ev satın almanın en hesaplı olduğu ülke Türkiye. Türkiye'de 250 bin dolarlık gayrimenkul alana vatandaşlık verilmesi ülkemizi avantajlı konuma getirdi.

türkiye alman DB Schenker Haberi

türkiye alman DB Schenker

Türkiye'de demiryollarının özelleşeceği Ulaştırma Bakanlığı tarafından açıklanmıştı. Bakanlığın araştırmasının ardından yabancılar da bu özelleştirmeden yararlanmak istedi. Alman firması DB Schenker, Almanya-Türkiye arasında yeni bir yük taşımacılığı hattı kuracak. Bu hat haftada Bosphorus Shuttle (Boğaz Servisi) adı verilen 3 sefer...