29 / 04 / 2024

türkiye çatı pazarı 2014

türkiye çatı pazarı 2014

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Fulya Koçak: Yeşil çatı konsepti katlanarak büyüyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

SUV otomobil satışları yüzde 79,32 arttı! Türkiye'de satılan her 2 otomobilden 1'i SUV!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında bu senenin ilk altı aylık döneminde SUV gövde tipli otomobil satışları, 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 79,32 artış gösterirken, SUV'un satışlardan aldığı pay da yüzde 46'ya çıktı.

Dacia Spring Türkiye macerasına başlıyor: İddialı fiyatıyla Türkiye pazarında

Dacia'nın yüzde yüz elektrikli otomobili Spring, iddialı fiyatı ile Türkiye pazarında boy göstermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Çinli otomobil markası Türkiye'ye giriş yaptı! İşte fiyatı

Türkiye otomobil pazarına Çin'den bir marka daha giriş yaptı. Çinli elektrikli otomobil üreticilerinden Leapmotor, T03 modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte tüm detaylar...

Dijital mayın tarlasına dikkat! Türkiye’de kimlik avı saldırıları ve Truva Atı saldırıları katlandı!

Dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte kimlik avı ve bankacılık işlemlerini hedefleyen Truva Atı saldırıları adeta patladı. Türkiye’de yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre kimlik avı saldırıları yüzde 53 artarken, Truva Atı saldırıları ise yüzde 238 arttı.

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Otomotiv pazarında Avrupa gözünü Türkiye’ye çevirdi! Türkiye İspanya’yı geride bırakıyor!

Avrupa’da gittikçe sertleşen emisyon kuralları, üreticileri elektrikli araç üretimine mecbur bıraktığı için gözler Türkiye’ye çevrildi. Citroen CEO’su Cobee, içten yanmalı motorda birinci pazarın Türkiye olacağını söyledi.

Resmi açıklama geldi! Tesla Türkiye pazarına giriyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye pazarına girmek istediğini belirterek bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

türkiye çatı pazarı 2014 Haberi

türkiye çatı pazarı 2014


Fransa merkezli hafif çatı kaplama ve kiremit altı levha üreticisi Onduline Avrasya, İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor. 2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti. 

Koçak, Avrupa'da özellikle küçük projelerde uygulanmasına karşın Türkiye'de büyük projelerde yeşil çatının kullanıldığını söyledi. 

Çatıların yeşille kaplandığı dünyanın en büyük üçüncü projesinin Türkiye'de gerçekleştirilen Zorlu Center projesi olduğunu kaydeden Koçak, "Zorlu Center'daki yeşil çatılarının hepsi bizim ürünümüz. 

Aynı şekilde Meydan AVM'nin çatıları, Kanyon AVM, Four Seasons Oteli, konut projesi Savoy Evleri ve Turkcell Ar-Ge Merkezi binası bizim tarafımızdan yeşillendirildi" dedi. 

Koçak, ayrıca Çanakkale'de Truva Müzesi'nde 5 bin metrekarelik çatıları yeşillendirdiklerini söyledi. Bunun dışında Nevşehir'de bir yurt binasının da çatısını yeşillendirdiklerini...