24 / 07 / 2024

türkiye dev projeler

türkiye dev projeler

Asrın projelerinden biri olarak gösterilen 3’üncü Köprü’nün yatırımcısı IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen, son yıllarda hayata geçirilen dev projeler nedeniyle dünyanın Türkiye’ye gıpta ile baktığını söyledi..

Türkiye'yi şantiyeye çevirecek dev projeler geliyor!

2015 yılı seçim beyannamesinde Türkiye’yi yeniden şantiye haline getirecek dev projeleri hayata geçirme taahhüdü bulunuyor. Lojistik merkezlerden, yaz-kış ve termal turizmine ve kentsel dönüşüme kadar birçok sektörde ciddi yatırımlar başlatılacak.

Dev Bankalardan Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminleri geldi! 

JPMorgan, Goldman Sachs ve Barclays, gibi dünyaca ünlü dev bankalar, haziran ayı TÜFE verilerinin açıklanmasından sonra Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminlerini açıkladı. 

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Dev bankadan Türkiye için korkutan uyarı! Kur krizi kapıda mı?

Japonya'nın önde gelen bankalarından Nomura, Türkiye'nin de aralarında olduğu 7 ülke ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Dev banka, Türkiye, Mısır, Romanya, Sri Lanka, Çek Cumhuriyeti, Pakistan ve Macaristan'da kur krizi yaşanma riski olduğunu açıkladı.

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

ABD'li dev yatırım bankasından flaş Türkiye açıklaması!

ABD’li dev yatırım bankası olan JP Morgan, Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı.. İşte flaş Türkiye açıklaması...

Bir devir kapandı! Online alışverişin dev ismi Türkiye'den çekiliyor

ABD'nin dev firması eBay'e bağlı Türkiye'nin online dev platformu GittiGidiyor kapanıyor.

Netflix Türkiye Abonelik ücretlerine yüzde dev bir zam yaptı! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de 3.5 milyondan fazla abonesi bulunan Netflix, abonelik ücretlerine dev bir zam yaptı! Yeni fiyatları görenler şok olacak! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Karadeniz'de bulunan doğal gaz çalışmasında kritik adım! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Türkiye, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fatih Sondaj Gemisi'nin Sakarya Gaz Sahası içindeki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük doğalgaz keşfi yaptı. Bulunan gazın karaya taşınmasına kullanılacak dev vanalardan ilki Filyos'a getirildi.

Yabancılar konut almak için Türkiye'ye koşuyor!

Türkiye'de döviz kurlarının yükselmesi ile birlikte özellikle lüks projeler yabancıların radarına girdi. Sektörün önde gelen isimleri yabancıya konut satışında rekorun kırılacağını düşünüyor. 

Kanal İstanbul, dünya ticaretinin rotasını Türkiye'ye çevirecek!

Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile dünya ticaretinin rotasının Türkiye'ye çevrileceğini dile getirdi. 

Dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'den! 

Türkiye son yıllarda dev yatırımlı projelerle dünya çapında adından söz ettiriyor. İşte Türkiye'de son yıllarda tartışmalara konu olan dev projeler...

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'de 2023 vizyonu kapsamında mega projeler hayata geçirildi. O projeler, gündeme damga vurdu. İşte o projeler... 

Türkiye yatırım önceliklerini belirledi!

Türkiye'nin kamu kaynaklarının önümüzdeki 3 yıllık dönemde kullanılacağı öncelikli sektör ve projeler belli oldu.

türkiye dev projeler Haberi

türkiye dev projeler

Türkiye'nin son yıllarda arka arkaya hayata geçirdiği dev projeler dünyayı da hayran bırakıyor. Nükleer santralden tüp geçitlere, Kanalistanbul'dan havalimanlarına kadar milyarlarca dolarlık projelerin hızla başlaması ve devam etmesi herkesin gözünü ülkeye çevirdi. Bu büyük projelerden birini üstlenen IC Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Türkiye'nin çehresini değiştiren dev projeler nedeniyle dünyanın Türkiye'ye gıpta ile baktığını belirtti. Çeçen, "Bu kadar yılda tabii çok önemli aşamalar katedildi. Türkiye son yıllarda ulaşım, altyapı, enerji ve savunma alanlarında mega projelere imza atıyor. Dünyanın gıptayla baktığı projeler hayata geçirilmeye başlandı. Büyük yatırımlarla dev projeler hayata geçiriyoruz" dedi.


TÜRKİYE PRESTİJ SİMGESİ


Türkiye'nin ekonomik istikrar sayesinde hayal bile edilemeyecek noktalara geldiğini vurgulayan Çeçen, "30 yıl önce bu projeler sadece hayaldi ama şimdi gerçekleşmekle kalmıyor, Türk şirketler tarafından yapılıyor....