15 / 05 / 2024

Türkiye e-dönüşüm

Türkiye e-dönüşüm

TÜRKKEP, Kayseri Ticaret Odası ile birlikte e-dönüşüm hizmetleri hakkında bilgilendirme etkinliği düzenledi. TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast'ın e-dönüşümün ekonomiye faydalarına dikkat çekti.

Kentsel dönüşümde yeni model: Bina tamamlama sigortası ve sigortalı kentsel dönüşüm devreye giriyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depremi sonrası kentsel dönüşümün önemi bir kez daha anlaşıldı. Ülke genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İstanbul Şişli Belediyesi, yeni bir model geliştirdi. İşte ayrıntıla

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Gezici tırlar ‘Yerinde Dönüşüm’ projesini anlatmak için yola çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tanıtım tırları, depremden etkilenen 11 kente hibe ve kredi desteği sağlayan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesini anlatmak amacıyla tekrar yola çıktı. Deprem bölgesini gezen tırlarda, Bakanlık görevlileri tarafından ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine ilişkin insanlar

Türkiye Müteahhitler Birliğinden kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Türkiye'de deprem gerçeği ve hızlı şehirleşme olgusuyla kentsel dönüşüm ihtiyacının afet odaklı bir şekilde ve vakit kaybetmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 96 aileye anahtar teslimi yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 96 aileyle anlaşma yapıldı.

Karabağlar'daki dönüşüm için bakanlıktan izin çıktı!

Karabağlar Belediyesi'nce yürütülen kentsel dönüşüm projesi için merakla beklenen izin çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan riskli alan olarak belirlenen 106 hektarlık alan için izin verdi.

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken kaç konut var?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Kurum, "Hızlı şekilde kentsel dönüşüm sürecini gerçekleştirmeliyiz" dedi.

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hedef: Türkiye’nin her yerinde kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakam Murat Kurum, Türkiye genelinde yatırım değeri 81 milyar TL olan 272 bin sosyal konut ve kentsel dönüşüm konut inşasının devam ettiğini belirtti. Kurum, 2021 ’e de 25 milyar TL tutarında 80 bin konutluk projeye başlayacaklarını kaydetti.

Kentsel dönüşüm 81 ilde yaygınlaştırılmalı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında ülke genelinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden gündem oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; kentsel dönüşümün 81 ile yaygınlaştırılması gerektiğini dile getirerek, dönüşüm çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Türkiye e-dönüşüm Haberi

Türkiye e-dönüşüm

TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast, E-Fatura ve E-Defter kullanıcı sayısının 20 bine ulaştığını belirterek, "2 yıl içerisinde rakamın 100 bine ulaşması bekleniyor" dedi.

E-Dönüsüm ile yılda 3 milyar TL (öpe gitmeyecek Ülkemizde KEP, e-imza, e-fatura, e-defter vee-saklama uygulamalarının kullanımı ile sağlanacak ekonomik tasarrufun yıllık en az 3 milyar TL'ye ulaşacağı tahmin ediliyor. Ekonomik tasarrufun yanında, islerin cok daha hızlı, kaliteli ve verimli yürütülmesine imkân tanıyan e-dönusüm çözümleri ve hizmetleri, doğanın da korunmasına buyuk oranda katkı sağlıyor. Şirketler e-dönüsüm ile maliyetlerden önemli oranda tasarruf edecek 


TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast, 2014 yılında KEP'in e-imza sayısına katkısının 50 bin adetin üzerinde olduğunu belirterek, "E-Fatura ve EDefter kullanıcı sayısı 2015 yılı bası itibariyle yaklaşık 20 bine ulaştı. 2 yıl içerisinde e-Fatura ve EDefter uygulamasına...