02 / 05 / 2024

Türkiye Finans kar payı oranları

Türkiye Finans kar payı oranları

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki yükseliş bu haftada devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası kar payı oranları da yükseldi...

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıklandı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...

Türkiye'de 10 kişiden 4'ü oturduğu konutun depreme karşı dayanıklı olduğuna inanmıyor!

Yapılan son araştırmalara göre, Türkiye'de her 10 kişiden 4'ü oturduğu evin depreme karşı dayanıklılığına güvenmiyor. 

Finans planlamacısından kritik açıklama: Türkiye'de faiz işi tutmadı, tutmaz!

Finans Planlamacısı Profesör lakaplı X sosyal medya kullanıcısı Türkiye'de faiz işinin tutmadığını ve tutmayacağını söyleyerek, ekonomiyi değerlendirdi. 

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Japonya'da depreme karşı geliştirilen sistem şimdi Türkiye'de! Depremin etkisi azaltılarak, yapılara yük vermiyor...

Ülkemizde son dönemde meydana gelen depremlerin ardından İzmirli şirket, Japonya’da depreme karşı geliştirilen yalıtım sistemini Türkiye’de üretmeye başladı. Depremin etkisini azaltan ürün, yapılara ekstra ağırlık da yüklemiyor. 

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Türkiye Barolar Birliği, KDV ve ÖTV artışlarına karşı hukuki savaş başlattı!

Türkiye Barolar Birliği (TBB), Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarının ve Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) artırılmasına ilişkin kararlarına karşı hukuki mücadele başlattı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Türkiye Finans’tan ay sonuna kadar geri ödemesiz verilecek bu parayı mutlaka alın!

Bankalar, Babalar Günü nedeniyle peş peşe kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Türkiye Finans’tan geldi. Türkiye Finans, Babalar Günü kapsamında düzenlediği kampanya çerçevesinde 120 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye Finans kar payı oranları Haberi

Türkiye Finans kar payı oranları

Bankaların konut kredisi faizlerinde yaşayan hızla yükseliş ivmesi bu haftada devam ediyor. Bugün Türkiye Finans Bankası da konut finansmanı kar payı oranlarını yükseltti. Banka artış öncesi 5 yıl vadede yüzde 1.78, 10 yıl vadede yüzde 2.06 kar payı oranı sunuyordu. Banka kar payı oranlarında 16 puan artış uyguladı.

Türkiye Finans Konut Finansmanı Oranları

Türkiye Finans Bankasının konut finansmanı kar payı oranları yükseliş sonrasında 3 ile 36 ay arası vadelerde yüzde 1.78, 49 ile 60 ay arası vadelerde yüzde 1.94, 61 ile 120 ay arası vadelerde yüzde 2.22 kar payı oranı ile konut finansmanı kullandırmaya başladı.

Konut Finansmanı Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Türkiye Finans’tan 150.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut finansmanı hesaplama yapıldığında finansmanın aylık taksitleri 3.600 TL oluyor. Vade...