22 / 05 / 2024

TÜRKİYE Finans Katılım Bankası şube

TÜRKİYE Finans Katılım Bankası şube

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk,Türkiye Finans olarak 2013 sonuna kadar şube sayısını 250'ye çıkarmayı ve istihdamı da 4.000'in üzerine yükseltmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Emlak Katılım'ın aktif büyüklüğü 151 milyar Türk Lirası olarak gerçekleşti

Emlak Katılım’ın, 2023 yılının üçüncü çeyreğinde aktif büyüklüğü 150,7 milyar TL olurken ülke ekonomisine sağladığı katkı 71,2 milyar TL olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıtntıları...

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 12,69264!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 12,69264, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 3,16447 olarak belirlendi.

Emlak Katılım’dan Türkiye’nin ilk ortaklığa dayalı sukuk ihracı!

Emlak Katılım, 17-18 Mart 2021 tarihlerinde talep toplamasını yaptığı 455 gün vadeli ve yaklaşık 47 milyon lira tutarlı sukuk ihracıyla, Katılım Bankacılığına özel bir fon toplama yöntemi olan Özel Fon Hesabı Havuzu üzerinden Türkiye’nin ilk emek-sermaye ortaklığına dayalı sukuk ihracını yaptı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 12 milyar TL'lik tertip ihraç belgesi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, 12 milyar TL tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, çeşitli vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası türlerine dayalı olarak kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış ihraç belgesi yayınlandı.

Emlak Katılım Osmanbey ve Kayseri Organize Sanayi Şubelerini açtı!

İstanbul’da Osmanbey ve Kayseri’de ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, İstanbul genelinde 27, Türkiye genelinde ise 58 şubeye ulaştı. 

Emlak Katılım 2020'de yüzde 120 büyüdü!

Katılım finans sektörünün en genç oyuncularından biri Emlak Katılım, 2020 yılında yüzde 120 büyüme gerçekleştirerek aktif büyüklüğünü 20.3 milyar TL’ye çıkarttı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan  310 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilmiş olan Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, TRDEVKS62166 ISIN kodlu, 104 gün vadeli, 310 milyon TL tutarında  kira sertifikasının itfası gerçekleşti.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 320 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilmiş olan Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, TRDEVKS22160 ISIN kodlu, 94 gün vadeli, 320 milyon TL tutarında  kira sertifikasının itfası gerçekleşti.

TÜRKİYE Finans Katılım Bankası şube Haberi

TÜRKİYE Finans Katılım Bankası şube
TÜRKİYE Finans Katılım Bankası, yeni şubesini Kapalıçarşı'da açtı. Şubenin açılış töreninde konuşan Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, "Türkiye Finans olarak, istikrarlı bir büyüme sergiliyoruz" dedi. Genel Müdür Gürerk, 2013 sonuna kadar şube sayısını 250'ye çıkarmayı ve istihdamı da 4.000'in üzerine yükseltmeyi hedeflediklerini dile getirdi....