15 / 05 / 2024

Türkiye Finanstan kendi evini taşımak isteyenlere kampanya

Türkiye Finanstan kendi evini taşımak isteyenlere kampanya

Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90' lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor...

Türkiye'de bir kişinin kaç evi var?

Türkiye'de konuta erişimde sıkıntılar devam ediyor. Konut satışlarında düşüş yaşanırken konut ve kira fiyatları artıyor. Kiracıların oranındaki artış, aynı zamanda kendi evinde oturanların sahip olduğu konut sayısının arttığını da gösteriyor.

Türkiye'de kaç kişi kendi memleketinde yaşıyor?

Türkiye'de kendi memleketinde yaşayanlar tek tek incelendi. Eğer herkes kendi memleketinde yaşasaydı  en kalabalık şehir Şanlıurfa olacaktı. 

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Karadeniz gazı Türkiye’nin 35 yıllık tüketimini karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin yeni bulduğu rezerv ve enerji yatırımlarıyla makus talihini yeneceğini belirterek, “Küresel bir enerji krizinde en önemli oyunculardan biri kendi gazımız olacak” dedi.

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Türkiye'de ehliyeti olup araba kullananan herkesin cebini ilgilendiriyor! 1.130 TL ödeyeceksiniz, kaçış yok

Türkiye'de ehliyeti olup da kendi arabasını kullanan vatandaşlarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar belli bir süre içerisinde belli bir miktar parayı cebinden çıkarmak zorunda. İşte haberin detayları...

Türkiye’de herkes memleketine dönerse en kalabalık il orası olacak!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ilginç bir araştırma yaptı… Türkiye’de ki herkes kendi memleketine dönerse en kalabalık il hangisi olur?

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Türkiye'de kaç kişi kendi evinde yaşıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması sonuçlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; Türkiye'de yaşayan vatandaşların yüzde 57.8'i kendi konutunda yaşıyor.

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Türkiye Finanstan kendi evini taşımak isteyenlere kampanya Haberi

Türkiye Finanstan kendi evini taşımak isteyenlere kampanya

Türkiye Finans kendi evine taşınmak isteyenlere Ramazan Bayramı'na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90'lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor. Türkiye Finans, kendi evine taşınmak isteyenleri ev sahibi yapmak için kampanyalanna bir yenisini daha ekledi. Türkiye Finans, müşterilerine çok uzun vadede seçenelder sunan Çilingir Mortgage ürünleri çatısı altında Ramazan Bayramı'na özel bir kampanya sunuyor. Uygun kar oranlan ve esnek ödeme planlanırı bir araya getiren "Bayramı Yeni Evinizde Geçirin" kampanyası ile Türkiye Finans, ev sahibi olmak isteyen herkese kolaylık sağlıyor. 


KONUT SAHİBİ YAPACAK 


Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar "Bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimizin daha da anlamlandığı Ramazan Bayramı'na özel Çilingir Mortgage ürünleri...