03 / 05 / 2024

Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı nerede

Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı nerede

Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı'na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor. Fuar, 10-11 Ekim tarihlerinde Bakü'de ziyaretçilerini ağırlayacak.

Türkiye'nin en çok satılan otomobil marka ve modelleri...

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verileri kapsamında,  Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2023 senesinde bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 57,4 oranında yükselerek 1.232.635 adet olarak gerçekleşti. İşte haberin detayları...

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

En fazla vergiyi Türkler ödüyor! Türkiye, ÖTV ve KDV'de açık ara Avrupa şampiyonu...

Türkiye, Avrupa’da otomobil satın alırken en çok verginin ödendiği ülke olarak kayda geçti. OECD’nin dört farlı araç kategorisi için yaptığı vergisiz ve tüm vergiler dahil rakamları karşılaştırıldığında her alanda Türkiye açık ara önde bulunduğu açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Türlü tarafından kuruldu.

Vivo Türkiye, Babalar Günü'nü Kampanyalarla Kutluyor! Y35 ve Y22s İle Babanızı Şımartın!

Babalar Günü yaklaşırken, vivo Türkiye, şık ve kaliteli akıllı telefon modelleri Y35 ve Y22s ile babaları unutmadı. Türkiye'de üretilen Y35 ve Y22s modellerini satın alan kullanıcılara Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. Ayrıca, sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti fırsatı da bekliyor.

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

El bilgisayarı Asus ROG Ally, Windows 11 işletim sistemiyle birlikte Türkiye'de ön siparişe sunuldu! İşte beklenen konsolun Türkiye fiyatı ve özellikleri.

Batı yaptırımları nedeniyle Rus altını Türkiye, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılıyor

Yaptırımlar yüzünden Rusya'nın geleneksel ihracat güzergahlarının kesilmesi, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi durumuna getirdi

Rus altını Türkiye, Çin ve BAE’ye satılıyor!

Rusya'nın geleneksel ihracat yollarının batı yaptırımları nedeniyle kesilmesinden dolayı Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi haline getirdi.

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde zirveye oturdu!

Türkiye’den son çeyrekte 295 milyon dolarlık zeytin ve zeytinyağı ihracatı gerçekleştirildi. En büyük ihracatçı ülke olan İspanya’ya geçen yılın aynı dönemine göre 15 kat artışla 104 milyon dolarlık ürün satışı yapıldı.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çok sayıda personel alacak! Temizlik görevlisi, şoför, güvenlik görevlisi...

Sağlık Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, personel alımı kadro ve kontenjan bilgisi belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

TOGG Türkiye, ABD ve Brezilya'da TT oldu!

Türkiye'nin gururu yerli ve milli aracı Togg dün ilk kez bizzat Cumhurbaşkanı tarafından banttan indirildi.

Türkiye İMSAD ve üye derneklerden deprem konusunda kritik açıklama!

Türkiye İMSAD ve üye dernekler, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23'üncü yıl dönümü sebebiyle deprem ilgili ortak bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Buğday krizinde son dakika gelişmesi! Türkiye Rusya ve Ukrayna anlaştı

Ukrayna'nın limanlarında bekleyen buğdayın dünya pazarına açılabilmesi için Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında bir süredir devam eden "tahıl koridoru" açma girişimlerinde sona gelindi. Üç ülke anlaşmaya vardı. İmzalar atılacak. ABD, konuya ilişkin açıklama yaptı

Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı nerede Haberi

Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı nerede

BU yıl ikinci kez düzenlenecek olan 'Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı'na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor. 


Aynex Fuarcılık'ın; lokal iş ortağı Azerbaycanlı Management Group International ile birlikte düzenlediği gayrimenkul fuarı, 10-11 Ekim tarihlerinde Bakü'de ziyaretçilerini ağırlayacak. 


İlk 5 içindeler 

Azerbaycan. Türkiye'de yabancılara satılan toplam gayrimenkul sayısında ilk 5 içinde yer alıyor. Son 2 yılda 100"ün üzerinde arsa. 1.000'e yakın konut olmak üzere Türkiye'den çok sayıda gayrimenkul satın alan Azerbaycan Tiirkleri'nin Türkiye'de satın aldığı konutlar arasında, yatırım ve oturma amaçlarının yanında yazlık konutlar ve iş amaçlı binalar da bulunuyor. Karşılıklı vizelerin kalktığı Azerbaycan'a, Tl 1Y ve Azerbaycan Hava Yolları (AZAL) dışında, birçok özel hava yolu şirketinin de karşılıklı tarifeli uçak seferleri bulunuyor. 


Ziyaretçileri arasında farklı sektörlerden...