05 / 05 / 2024

Türkiye Halk Bankasından satılık bina

Türkiye Halk Bankasından satılık bina

Türkiye Halk Bankası 47 ilde toplam 302 tarla, arsa, bina, daire, fabrikanın satışını gerçekleştirecek. Söz konusu satış yapılacak gayrimenkullerin fiyatları 500 lira ile 3 milyon lira arasında değişiyor

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Türkiye İş Bankası’ndan depremzedelere 109 milyon dolarlık kredi desteği!

Türkiye İş Bankası, Kahramanmaraş deprem felaketleri sonrası bölgeye olan desteğini sürdürüyor. Banka, EBRD ile yeni bir sözleşmeye imza atarak bölgenin yeniden yapılandırılmasına yönelik 109 milyon dolarlık bir kaynak sağladı.

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

Halk Bankası'ndan şok karar! İş dünyasına özel kampanya geldi! Paraf Kart ile harcamalarınıza 500 TL ParafPara!

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası'ndan son dakika bir kampanya geldi. Bankadan gelen bilgilere göre; bu kişilere 500 TL ParafPara verilecek.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi! 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi... 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın...

Türkiye İş Bankası kartı olanlar yaşadı! Her gün 5 TL veriliyor!

2022 yılının zorlu ekonomik şartlarına karşı hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin yanlarında yer alan bankalardan Türkiye İş Bankası, 2023 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarına start verdi. Bu kapsamda ilk olarak mevcut müşterilerini hedefleyen banka, yeni kampanyas

Türkiye hamsi ihracatından 8 ayda tam 7,5 milyon dolar kazandı! İşte İstanbul balık hali 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'den yılın ocak-ağustos ayları arasında 1343 tonluk hamsi ihracatı gerçekleşti. 2022 yılının başından bu yana hamsi ihracatından 8 ayda tam 7,5 milyon dolar kazanıldı. İşte, Balık hali 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye Şeker Fabrikaları’ndan iş arayanlara müjde! 130 sürekli işçi alınacak! Bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye Şeker Fabrikaları’ndan iş arayanlara müjde geldi. Türkiye Şeker Fabrikası, sürekli işçi alımı için ilan yayımladı. TŞF, çeşitli meslek dallarından toplamda 130 sürekli işçi alacak. İşte detaylar…

Halk Bankası İzmit Şube binasının değeri ne kadar?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İzmit Şube binasının piyasa değeri 19 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 10 bin TL olarak belirlendi. 

Son dakika haberi! Esnaf ve sanatkarların kredi borçlarına erteleme!

Kovid-19 sebebiyle işleri zarar gören esnaf ve sanatkarların, TESKOMB kefaletiyle veya doğrudan Türkiye Halk Bankasından kullandıkları düşük faizli kredilerden doğan borçları ertelenecek.

Türkiye Finans Bankası'nın konut finansman oranları düştü!

Türkiye Finans Bankası konut finansmanı kar payı oranlarında büyük bir indirime daha gitti. Banka ikinci el konutlarda en uygun konut kredisine ortak oldu.

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Türkiye Halk Bankasından satılık bina Haberi

Türkiye Halk Bankasından satılık bina

Türkiye Halk Bankası 47 ilde toplam 302 tarla, arsa, bina, daire, fabrikanın satışını gerçekleştirecek. Bu illerin içinde Adana, Adıyaman, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya, İzmir, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Sinop, Kayseri, Kocaeli, Adapazarı, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Yalova, Yozgat, Zonguldak yer alıyor. 


Söz konusu satış yapılacak gayrimenkullerin fiyatları 500 lira ile 3 milyon lira arasında değişiyor. İhaleler 13 Ağustos günü saat 14.00'da yapılacak. 


İLETİŞİM TELEFONLARI:  

(0312) 289 32 14 -  (0312) 289 32 15  - (0312) 289 35 04  

(0312) 289 32 16 -  (0312) 289 32 95  - (0312) 289 32 22