21 / 05 / 2024

Türkiye imsad 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Türkiye imsad 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.'nin sponsorları arasında olduğu "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Bakan Özhaseki: Türkiye'de 6 milyon bağımsız bölüm risk altında!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 6 milyon bağımsız bölümün risk altında olduğunu söyledi.

Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye 400 milyon avroluk afet yardımına onay!

Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'ye 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle toplamda 400 milyon avroluk afet yardımında bulunmasına onay verilmesine karar verildi.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Türkiye'de deprem riski en az olan iller hangileri?

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremden sonra vatandaşlar en az deprem riskli illeri sorguluyor. Peki, en az deprem riski olan iller hangileri? İşte detaylar...

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

Türkiye İMSAD ve üye derneklerden deprem konusunda kritik açıklama!

Türkiye İMSAD ve üye dernekler, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23'üncü yıl dönümü sebebiyle deprem ilgili ortak bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Türkiye'de 6 ayda satılan konut sayısı açıklandı! İşte Hazine'nin tapu harcından elde ettiği gelir

Konut fiyatlarının arttığı son 6 aylık periyotta Türkiye'de 1,5 milyondan fazla gayrimenkulün satış işlemi yapıldı. Hazine'nin söz konusu satışlardan elde ettiği tapu harcı geliri yaklaşık 18,5 milyar lira oldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Türkiye İMSAD raporuna göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,7 arttı!

Türkiye İMSAD mayıs ayına ait verilerle beraber senenin ilk çeyreğini değerlendiren sektör raporunu açıkladı. Mayıs Ayı Sektör Raporu’na göre; enerji kesintilerinin etkisine rağmen 2022 senesinin ilk üç ayında üretim, geçen senenin ilk üç ayına göre yüzde 4.7 yükseldi. Talep tarafında ise büyüme yav

Türkiye İMSAD’dan 1-7 Mart Deprem Haftası açıklaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) '1-7 Mart Deprem Haftası'na ilişkin açıklama yaptı. 

Türkiye imsad 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi Haberi

Türkiye imsad 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.'nin sponsorları arasında olduğu "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi. Türk inşaat sektörünün 2015 yılı rotasının ele alındığı zirve, inşaat dünyasının devlerini bir araya getirdi. 


Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen ve sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.'nin de bulunduğu "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi" İstanbul'da yapıldı. 


İnşaat sektörünün en geniş platformu olarak gösterilen "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", 4 Aralık 2014 Perşembe günü, İstanbul'da, The Grand Tarabya Hotel'de gerçekleştirildi. Zirveye, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce başta olmak üzere inşaat sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Zirve açılışında yaptığı konuşmada Bakan Güllüce, inşaatta kaliteye dikkat çekerek, "Kalite çok önem verdiğimiz bir...