23 / 07 / 2024

türkiye inanç turları

türkiye inanç turları

Rus turistlerin inanç turlarında bir önceki yıla göre yüzde 100 oranında artış olduğu görüldü. Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Natalia Baranov geçen yıl 10 bin Rus'un inanç turuna katıldığını söyledi...

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Mei, "Türkiye pazarında gelişmemiz ile beraber adım adım Türkiye'de bir üretim tesisi kuracağımıza ve araçlarımızı Avrupa ülkelerine ihraç edeceğimize inanıyorum. Bu, bizim beş senelik strateji planımız dahilinde" şeklinde konuştu.

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Türkiye'ye 5 senede 20 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı yapılacak!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, yabancı yatırımcılar için Türkiye'nin cazip bir ülke olduğunu belirtti ve “Türkiye gayrimenkul yatırımlarının 5 senelik periyotta kademeli olarak 20 milyar dolara çıkacağına inanıyoruz" dedi.

Türkiye’de V şeklinde bir ekonomik iyileşme olacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Chakrabarti, "Bu yıl EBRD’nin faaliyet gösterdiği her piyasada daralma söz konusu. Türkiye’de ve faaliyette olduğumuz bazı ülkelerde V şeklinde bir iyileşmenin olacağına inanıyorum" dedi.

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İMSAD’ın 37. Olağan Mali Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi. Tayfun Küçükoğlu, “İnşaat malzemesi endüstrisinin yurtiçi ve dışında yüksek gelişme potansiyeline inanıyoruz” dedi...

Türkiye İMSAD'dan İdlib açıklaması!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, "Derin üzüntü içindeyiz. Kahraman askerlerimizin çabasıyla bölgede kalıcı barışın sağlanacağına inanıyoruz" dedi...

Fraport AG Türkiye’deki havalimanı yatırımlarından umutlu!

Fraport AG CEO’su Stefan Schulte  Antalya Havalimanı’nın işletmesinde 20 ‘nci yılı devirmelerini toplantı ile kutladı. Schulte, "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz" dedi…

Türkiye'nin inşaat sektörü Afrika'da inanılmaz imkanlar yakalayabilir!

Zambiya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Joseph Chilengi, Türkiye'nin özellikle inşaat sektöründe Afrika'da inanılmaz imkanlar yakalayabileceğini söyledi...

İnanç Kabadayı: Türkiye'nin geleceğine güveniyoruz!

2,5 milyar TL’lik yatırım zincirinin dördüncü halkası olan ÇamlıYaka Konakları'nın basın toplantısında konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Türkiye'nin geleceğine güvendiklerini ve yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

Türkiye'de gayrimenkul piyasasının büyüyeceğine inanıyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, gayrimenkul sertifikasının basın toplantısına katıldı. Turan, Türkiye'de gayrimenkul piyasasının büyüyeceğine inanıyoruz dedi.

Jantsa'dan Türkiye'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Jantsa Genel Müdürü Çerçioğlu, "İtalyan ortaklarımız Türkiye'ye inanıyor, Türkiye'ye güveniyor. 20 milyon liralık bir yatırımı gündemimize aldık, startını verdik" dedi.

Türkiye'nin ekonomik büyüme potansiyeli iyi değerlendirilmeli!

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, karamsar olunmaması gerektiğini, Türkiye'nin inanılmaz bir büyüme potansiyeli olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "2017, kesinlikle 2016'dan daha iyi bir yıl olacak." dedi.

türkiye inanç turları Haberi

türkiye inanç turları


Rus turistlerin inanç turlarında bir önceki yıla göre yüzde 100 oranında artış olduğu görüldü. Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Natalia Baranov, geçen yıl 10 bin Rus'un inanç turu kapsamında 11 ilde 42 tarihi cami ve farklı dinlere ait ibadethanelerin ziyaret ettiğini söyledi. 


2012'de bu rakamın 5 bin olduğunu belirten Baranov, inanç turuna İstanbul Sultan Ahmet Cami'nde başladıklarını ve bitimini de Antalya Kaleiçi Selçuklu eseri olan Yivli Minare'de sonlandırdıklarını kaydetti. Baranov, cami ziyaretleri kapsamında geçen yıl 4 Rus'unda Müslüman olduğunu söyledi. Geçen inanç turuna çıkartıkları 10 bin Rus'un yüzde 46'nın hayatlarında ilk defa cami ziyaretinde bulunduğu belirten Baranov, turistlerin bu turlarda İslam dini ile ilgili geniş bilgi sahibi olduğunu anlattı.



Pirsus...