05 / 05 / 2024

türkiye iş bankasının iş gyodaki payları

türkiye iş bankasının iş gyodaki payları

Türkiye İş Bankası dün İş GYO payları ile ilgili olarak 1,65 - 1,66 TL fiyat aralığından 157 bin 421 adet alış işlemi gerçekleştirdi. Türkiye İş Bankası'nın bu işlemle birlikte İş GYO'nun sermayesindeki paylaru yüzde 43,53 seviyesine ulaştı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'deki kadın nüfusu belli oldu

Türkiye'de kadın nüfusu 42 milyon 638 bin 306 olarak kaydedildi. Yapılan açıklama kapsamında, bu da nüfusun yüzde 49,9'un kadınlardan oluştuğu anlamına gelmektedir.

DSİ, Türkiye'deki barajların doluluk oranını açıkladı...

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Türkiye'deki barajların doluluk oranlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. İşte haberin detayları...

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Türkiye İş Bankası’ndan depremzedelere 109 milyon dolarlık kredi desteği!

Türkiye İş Bankası, Kahramanmaraş deprem felaketleri sonrası bölgeye olan desteğini sürdürüyor. Banka, EBRD ile yeni bir sözleşmeye imza atarak bölgenin yeniden yapılandırılmasına yönelik 109 milyon dolarlık bir kaynak sağladı.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda son bir yılın en düşük seviyesinde!

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda 2,8 tona gerileyerek son bir yılın en düşük seviyesine geriledi.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Türkiye İş Bankası kartı olanlar yaşadı! Her gün 5 TL veriliyor!

2022 yılının zorlu ekonomik şartlarına karşı hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin yanlarında yer alan bankalardan Türkiye İş Bankası, 2023 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarına start verdi. Bu kapsamda ilk olarak mevcut müşterilerini hedefleyen banka, yeni kampanyas

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Türkiye'nin altın ithalatı iki yılın zirvesinde!

Türkiye'nin altın ithalatı eylül ayında 3,1 milyar dolarla 2 yılın zirvesine yükseldi. Darphane'nin altın üretimi de son dönemde hızla artarken, uzmanlardan  yastık altı ve Rusya etkisi ile ilgili açıklamalar geldi.

Türkiye'ye altın ihracatı son 9 yılın zirvesinde

Ağustos ayında Haziran 2013 yılından bu yana İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatının görülen en yüksek seviyeye yükseldiği belirtildi. Bugün altının ons fiyatı önceki kapanışının 0,3 altında 1674 dolardan işlem gördü.

türkiye iş bankasının iş gyodaki payları Haberi

türkiye iş bankasının iş gyodaki payları

Türkiye İş Bankası dün İş GYO payları ile ilgili olarak 1,65 - 1,66 TL fiyat aralığından 157 bin 421 adet alış işlemi gerçekleştirdi. Türkiye İş Bankası'nın bu işlemle birlikte İş GYO'nun sermayesindeki paylaru yüzde 43,53 seviyesine ulaştı.


Açıklama:

İlgi: 25.12.2015 tarihli özel durum açıklamamız.


16.02.2016 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,65-1,66 TL  fiyat aralığından 157.421 adet alış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 16.02.2016 tarihi itibariyle %43,53 seviyesine ulaşmıştır.


Yönetim kontrolüne sahip olduğumuz Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş., İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İş Portföy Yönetimi A.Ş. ve Nemtaş Nemrut Liman İşletmeleri A.Ş.'nin şirkette sahip olduğu toplam %15,8 oranındaki paylar da...